Peter Horsselenberg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Peter heeft door wedstrijdzeilen veel aspecten van teamdynamiek en teamontwikkeling (wat helpt en wat hindert) meegemaakt. Zijn huidig werk als onderzoeker bij het lectoraat ‘samenwerkende professionals’ binnen de Hogeschool va Amsterdam helpt om deze aspecten te duiden en invulling aan te geven. Naast de onderzoekswerkzaamheden is Peter ook docent/ coach in Persoonlijk Leiderschap

Zoek profiel

peter-horsselenberg-klein-

Alumnus

Afgestudeerd in Bestuurs-/ bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Na enkele jaren als consultant gewerkt te hebben voor ziekenhuizen en gemeentes overgestapt naar marketing bij een internationaal handelsbedrijf. Hierna een praktijk opgebouwd als trainer in marketing en business development voor met name banken en verzekeringsmaatschappijen. Bij deze training kwam steeds de factor ‘mens’ meer naar voren en welke rol deze had bij het slagen of falen van een traject. Dit bracht een interesse naar de relatie tussen professional en organisatie aan het licht en rol van teams daarin.
In mijn praktijk kom ik vaak spanningen tegen tussen (samenwerkende) professionals en management. Dat heeft mij gemotiveerd om onderzoek op te zetten dat als onderwerp heeft professionele ruimte en samenwerkende professionals. Het onderzoek wordt gekoppeld aan mogelijke interventies die helpen om de bovengenoemde professionele ruimte en het handelingsvermogen van het team te vergroten. Een belangrijke proces interventies is het opzetten van een professionele dialoog tussen de stakeholders.
Opzetten professionele dialoog binnen teams en tussen teams en leidinggevenden

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Peter Horsselenberg

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath