profiel: Peter Horsselenberg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Peter heeft door wedstrijdzeilen veel aspecten van teamdynamiek en teamontwikkeling (wat helpt en wat hindert) meegemaakt. Zijn huidig werk als onderzoeker bij het lectoraat ‘samenwerkende professionals’ binnen de Hogeschool va Amsterdam helpt om deze aspecten te duiden en invulling aan te geven. Naast de onderzoekswerkzaamheden is Peter ook docent/ coach in Persoonlijk Leiderschap
peter-horsselenberg-klein-

Alumnus

Afgestudeerd in Bestuurs-/ bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Na enkele jaren als consultant gewerkt te hebben voor ziekenhuizen en gemeentes overgestapt naar marketing bij een internationaal handelsbedrijf. Hierna een praktijk opgebouwd als trainer in marketing en business development voor met name banken en verzekeringsmaatschappijen. Bij deze training kwam steeds de factor ‘mens’ meer naar voren en welke rol deze had bij het slagen of falen van een traject. Dit bracht een interesse naar de relatie tussen professional en organisatie aan het licht en rol van teams daarin.
In mijn praktijk kom ik vaak spanningen tegen tussen (samenwerkende) professionals en management. Dat heeft mij gemotiveerd om onderzoek op te zetten dat als onderwerp heeft professionele ruimte en samenwerkende professionals. Het onderzoek wordt gekoppeld aan mogelijke interventies die helpen om de bovengenoemde professionele ruimte en het handelingsvermogen van het team te vergroten. Een belangrijke proces interventies is het opzetten van een professionele dialoog tussen de stakeholders.
Opzetten professionele dialoog binnen teams en tussen teams en leidinggevenden

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!