Teamchange header

Profiel van Paul Koster

Paul is een zeer ervaren trainer en teamcoach. Hij begeleidt, coacht en stuurt teams. Hij gebruikt daarbij liever de talenten van de teamleden dan de botte bijl. Juist daarom sluit hij aan bij zowel directie als medewerkers.

Ander profiel zoeken

20200721_214028

Auteur van Teamchange

Ik werk vanuit mijn passie voor toneelregie. Hoe kom je als individu en als team geloofwaardig over bij elkaar, bij de klant, bij andere teams. Vanuit mijn toneelregie heb ik geleerd werkvormen aan te passen aan de spelers en niet andersom. Wat heb jullie nodig om vooruitgang te boeken?
Waar twee of meer mensen samen zijn, ontstaat iets nieuws. Teams zijn daardoor een ‘organisme’ op zichzelf. Dat maakt teams en werken met teams zo fascinerend. Welke patronen zijn we ons bewust, welke zijn effectief en welke kunnen we doorbreken?
Teamontwikkeling is wat ik al jaren doe. De laatste jaren komt daar de begeleiding van zelforganisatie/zelfsturing bij. Werken met hoofd, hart en buik voor de mensen en teams die daaraan toe zijn.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.