Paul Koster

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Paul is een zeer ervaren trainer en teamcoach. Hij begeleidt, coacht en stuurt teams. Hij gebruikt daarbij liever de talenten van de teamleden dan de botte bijl. Juist daarom sluit hij aan bij zowel directie als medewerkers.

Zoek profiel

20200721_214028

Auteur

Ik werk vanuit mijn passie voor toneelregie. Hoe kom je als individu en als team geloofwaardig over bij elkaar, bij de klant, bij andere teams. Vanuit mijn toneelregie heb ik geleerd werkvormen aan te passen aan de spelers en niet andersom. Wat heb jullie nodig om vooruitgang te boeken?
Waar twee of meer mensen samen zijn, ontstaat iets nieuws. Teams zijn daardoor een ‘organisme’ op zichzelf. Dat maakt teams en werken met teams zo fascinerend. Welke patronen zijn we ons bewust, welke zijn effectief en welke kunnen we doorbreken?
Teamontwikkeling is wat ik al jaren doe. De laatste jaren komt daar de begeleiding van zelforganisatie/zelfsturing bij. Werken met hoofd, hart en buik voor de mensen en teams die daaraan toe zijn.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath