profiel: Paul Klein Woud

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Paul in het kort: positieve energie, verdiepende vragen, oprechte aandacht, vertrouwen en verbinding.
65EF9738-4816-4B02-A93C-7309FACA4673

Alumnus | Opleider

Met kleine stappen heb ik gevonden wat mij energie geeft: mij echt te verbinden met mensen en hun in beweging brengen. Ik besloot mijn gevoel te volgen en als zelfstandig teamcoach, bokscoach en verandermanager verder te gaan. In mijn coachtrajecten gebruik ik vaak boksen om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen.
Als project- en verandermanager heb ik altijd in en met teams gewerkt. Geweldig om samen aan een doel te werken, waarbij de druk verbindt en er ook tijd is om informeel plezier te maken. Hoe mooi en spannend om als teamcoach een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de teamspirit. Een prachtig vak waarbij je nooit uitgeleerd bent.
Een energieke bokscoach workshop ervaren op jouw teamdag? Een actieve training met diepgang, waarbij je elkaar beter leert kennen en thema’s zoals feedback, grenzen stellen en oefenen met nieuw gedrag raakt. Omdat samen boksen energie geeft. Als je mensen in beweging wilt brengen, zet je ze toch niet aan tafel?!

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!