Paul Klein Woud

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Paul in het kort: positieve energie, verdiepende vragen, oprechte aandacht, vertrouwen en verbinding.

Zoek profiel

65EF9738-4816-4B02-A93C-7309FACA4673

Alumnus | Opleider

Met kleine stappen heb ik gevonden wat mij energie geeft: mij echt te verbinden met mensen en hun in beweging brengen. Ik besloot mijn gevoel te volgen en als zelfstandig teamcoach, bokscoach en verandermanager verder te gaan. In mijn coachtrajecten gebruik ik vaak boksen om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen.
Als project- en verandermanager heb ik altijd in en met teams gewerkt. Geweldig om samen aan een doel te werken, waarbij de druk verbindt en er ook tijd is om informeel plezier te maken. Hoe mooi en spannend om als teamcoach een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de teamspirit. Een prachtig vak waarbij je nooit uitgeleerd bent.
Een energieke bokscoach workshop ervaren op jouw teamdag? Een actieve training met diepgang, waarbij je elkaar beter leert kennen en thema’s zoals feedback, grenzen stellen en oefenen met nieuw gedrag raakt. Omdat samen boksen energie geeft. Als je mensen in beweging wilt brengen, zet je ze toch niet aan tafel?!

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Paul Klein Woud

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath