profiel: Patrick Kuijpers

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Patrick is een enthousiaste en leergierige procesverbeteraar met kennis van projectmanagement, data-analyse en verandermanagement. Naast zijn analytische vaardigheden heeft hij oog voor de menselijke relatie; hij is een echte ‘ verbinder’. Patrick heeft ruime werkervaring in een streng gereguleerde industrie en is gecertificeerd IPP coach (Roos van Leary) en teamcoach. Hij kan daardoor teams uitstekend helpen bij verstoorde onderlinge communicatie (interactiekunde) of organisatorische aspecten.
portret patrick

Alumnus

Ik werk sinds 1996 in de farmaceutische industrie, bij Aspen Oss. Ik startte als Statisticus maar vond al snel de interactie met mensen interessanter; ik heb mijn hart gevolgd… Ik heb ervaringen opgedaan als teamleider en als projectmanager. Sinds 2016 werk ik als Lean Six Sigma Black Belt Projectmanager. Vanuit deze functie ondersteun ik collegae in hun persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en bij procesverbeteringen. Daarnaast ben ik gecertificeerd IPP coach (Roos van Leary); in deze rol ondersteun ik de coachpraktijk OnderWegWijs. Bij mijn werkzaamheden vind ik ‘authenticiteit’ en ‘verbinding’ belangrijke elementen. Ik ben analytisch ingesteld maar heb een hart voor mensgerichte aspecten.
Ik vind het leuk om mensen te motiveren en ze te zien groeien in hun ontwikkeling, individueel of met hun team. Daar heb ik in mijn werk altijd aandacht voor. Ik gun mensen een constructieve samenwerking met anderen in een prettige, positieve sfeer. Ik help hen graag deze te realiseren zodat zij (werk)geluk ervaren en tegelijkertijd waarde creëren voor hun organisatie.
IPP Coaching, Teamcoaching, professionele uitwisseling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!