Patrick Kuijpers

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Patrick is een enthousiaste en leergierige procesverbeteraar met kennis van projectmanagement, data-analyse en verandermanagement. Naast zijn analytische vaardigheden heeft hij oog voor de menselijke relatie; hij is een echte ‘ verbinder’. Patrick heeft ruime werkervaring in een streng gereguleerde industrie en is gecertificeerd IPP coach (Roos van Leary) en teamcoach. Hij kan daardoor teams uitstekend helpen bij verstoorde onderlinge communicatie (interactiekunde) of organisatorische aspecten.

Zoek profiel

portret patrick

Alumnus

Ik werk sinds 1996 in de farmaceutische industrie, bij Aspen Oss. Ik startte als Statisticus maar vond al snel de interactie met mensen interessanter; ik heb mijn hart gevolgd… Ik heb ervaringen opgedaan als teamleider en als projectmanager. Sinds 2016 werk ik als Lean Six Sigma Black Belt Projectmanager. Vanuit deze functie ondersteun ik collegae in hun persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en bij procesverbeteringen. Daarnaast ben ik gecertificeerd IPP coach (Roos van Leary); in deze rol ondersteun ik de coachpraktijk OnderWegWijs. Bij mijn werkzaamheden vind ik ‘authenticiteit’ en ‘verbinding’ belangrijke elementen. Ik ben analytisch ingesteld maar heb een hart voor mensgerichte aspecten.
Ik vind het leuk om mensen te motiveren en ze te zien groeien in hun ontwikkeling, individueel of met hun team. Daar heb ik in mijn werk altijd aandacht voor. Ik gun mensen een constructieve samenwerking met anderen in een prettige, positieve sfeer. Ik help hen graag deze te realiseren zodat zij (werk)geluk ervaren en tegelijkertijd waarde creëren voor hun organisatie.
IPP Coaching, Teamcoaching, professionele uitwisseling

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Patrick Kuijpers

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath