profiel: Patrick Hageman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Patrick is nieuwsgierig en erg geïnteresseerd in menselijk gedrag. Hij is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Hij speelt improvisatie theater en geeft ook les bij Crea in Amsterdam. Patrick houdt van fietsen, muziek luisteren, gitaar spelen, festivals bezoeken, …
Foto

Alumnus

Ik ben partner van Monique en vader van 3 kinderen die allemaal al uit huis zijn. Ik luister graag naar muziek en speel zelf gitaar (fingerstyle). En ik ga graag naar festivals (Best Kept Secret, Into the Great White Open, Oerol). Ik speel en geef les improvisatie theater en zie daarin een link met zowel persoonlijke en professionele ontwikkeling. En ik hou van puzzelen, geef mij een puzzel en ik ga ermee aan de slag.
Zoals gezegd vind ik mensen en hun gedrag heel boeiend. Bij het UtrechtLab ontwerpen we op aanvraag korte sessies om met een groep collega’s aan een bepaalde vraag te werken. Als moderator van die sessies heb ik te maken met groepsdynamica. Ik heb niet de opdracht om die groep mensen te coachen, maar kom het wel tegen dat bepaalde gedragspatronen niet helpend zijn voor het het bereiken van een gezamenlijk resultaat. Mijn stijl is om mijn observaties terug te leggen in de groep.
Als innovatie adviseur ben ik altijd op zoek naar mogelijke samenwerkingen, omdat ik er van overtuigd dat de schotjes die we tussen organisaties hebben gedefinieerd vaker belemmerend dan uitnodigend werken.


Ik heb ook nog een eigen bedrijfje. Ik geef workshops improvisatie die kunnen variëren van leuk/lachen tot leuk/leerzaam.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!