Patrick de Rooij

Patrick coacht teams om effectiever samen te werken zodat de gezamenlijke en organisatie doelen gehaald worden. Patrick doet dit vanuit zijn passie voor de mensen en organisatie. Samenwerking met aandacht voor verbetering en de klant, staat garant voor kwaliteit, resultaat en werkplezier!

Zoek profiel

Foto-PdR-1.jpg

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een betrokken, positief, energiek en resultaatgericht persoon. Als coach van diverse (leiderschap)teams binnen Rabobank werk ik samen met collega’s om teams meer zelfstandig te laten werken. Mijn expertise gebieden zijn Employee Experience, Lean, Agile en Scrum. Mijn werkwijze is om de verandering op een verbindende en positieve wijze in te steken. Mijn drive is om personen en teams te laten groeien door te leren, samen te werken en doelen te bereiken. Mijn batterij laad ik op door successen samen te vieren en op het voetbalveld als trainer/coach en door te fietsen.
Het leuke aan teams is dat ze meer kunnen bereiken dan ieder individu afzonderlijk. Soms is bijvoorbeeld de interactie lastig, maar daardoor ook weer leerzaam. Het samen waarderend onderzoeken, uitspreken, de wrijving opzoeken en experimenteren met nieuw gedrag geeft weer glans en trots. Ik houd ervan om de dingen simpel, behapbaar te maken en niet ingewikkelder dan nodig.
Professionele uitwisseling van kennis, vaardigheden en ervaringen.

Rollen & regio's

Publicaties van Patrick de Rooij

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath