Teamchange header

Patrick de Rooij

Patrick coacht teams om effectiever samen te werken zodat de gezamenlijke en organisatie doelen gehaald worden. Patrick doet dit vanuit zijn passie voor de mensen en organisatie. Samenwerking met aandacht voor verbetering en de klant, staat garant voor kwaliteit, resultaat en werkplezier!

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een betrokken, positief, energiek en resultaatgericht persoon. Als coach van diverse (leiderschap)teams binnen Rabobank werk ik samen met collega’s om teams meer zelfstandig te laten werken. Mijn expertise gebieden zijn Employee Experience, Lean, Agile en Scrum. Mijn werkwijze is om de verandering op een verbindende en positieve wijze in te steken. Mijn drive is om personen en teams te laten groeien door te leren, samen te werken en doelen te bereiken. Mijn batterij laad ik op door successen samen te vieren en op het voetbalveld als trainer/coach en door te fietsen.
Het leuke aan teams is dat ze meer kunnen bereiken dan ieder individu afzonderlijk. Soms is bijvoorbeeld de interactie lastig, maar daardoor ook weer leerzaam. Het samen waarderend onderzoeken, uitspreken, de wrijving opzoeken en experimenteren met nieuw gedrag geeft weer glans en trots. Ik houd ervan om de dingen simpel, behapbaar te maken en niet ingewikkelder dan nodig.
Professionele uitwisseling van kennis, vaardigheden en ervaringen.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath