Patrick de Rooij

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Patrick coacht teams om effectiever samen te werken zodat de gezamenlijke en organisatie doelen gehaald worden. Patrick doet dit vanuit zijn passie voor de mensen en organisatie. Samenwerking met aandacht voor verbetering en de klant, staat garant voor kwaliteit, resultaat en werkplezier!
Foto-PdR-1.jpg

Alumnus

Ik ben een betrokken, positief, energiek en resultaatgericht persoon. Als coach van diverse (leiderschap)teams binnen Rabobank werk ik samen met collega’s om teams meer zelfstandig te laten werken. Mijn expertise gebieden zijn Employee Experience, Lean, Agile en Scrum. Mijn werkwijze is om de verandering op een verbindende en positieve wijze in te steken. Mijn drive is om personen en teams te laten groeien door te leren, samen te werken en doelen te bereiken. Mijn batterij laad ik op door successen samen te vieren en op het voetbalveld als trainer/coach en door te fietsen.
Het leuke aan teams is dat ze meer kunnen bereiken dan ieder individu afzonderlijk. Soms is bijvoorbeeld de interactie lastig, maar daardoor ook weer leerzaam. Het samen waarderend onderzoeken, uitspreken, de wrijving opzoeken en experimenteren met nieuw gedrag geeft weer glans en trots. Ik houd ervan om de dingen simpel, behapbaar te maken en niet ingewikkelder dan nodig.
Professionele uitwisseling van kennis, vaardigheden en ervaringen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!