Pascal Koole

Pascal is adviseur onderwijsvernieuwing bij ROC van Amsterdam-Flevoland en projectmanager van het project ‘I-coaches’. Blogt over onderwijs, digitale transformatie.

Zoek profiel

Pascal Koole

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik heb een grote passie voor het beroepsonderwijs en de mensen die dit vormgeven. In mijn werk wil ik hen optimaal ondersteunen, in mijn blogs (www.pascalkoole.nl) wil ik hen graag inspireren en informeren.
Ik mag werken met een supergaaf team van i-coaches en ik wil leren om hen nog meer in hun kracht te laten komen. Daarnaast ben ik onderdeel van een team.
Professionele uitwisseling.

Rollen & regio's

Publicaties van Pascal Koole

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath