profiel: Pascal Immerzeel

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Pascal is nieuws- en leergierig. Gaat voor de volle 110% voor zaken die hij interessant vindt. Hij is creatief met tekst en stiften in het schetsboek waar hij in zit te ‘doodlen’.
avatar_small

Alumnus | Teamcoach

Ik heb meerdere jaren bij CZ gewerkt. Eerst als Front-end Developer. Al snel mocht ik mij Scrum Master noemen van het Mobiel declareren team. En later nog meer verschillende teams. Nu al een paar jaar bezig als freelance Agile Coach. Voor mijn huidige opdracht sleep mijn stiften en stickies richting TenneT in Arnhem. Daarnaast hou ik van film en series. Rij ik het hele jaar op mijn motor. Probeer ik op mijn roeimachine prestaties van een paar jaar geleden te evenaren. Vader van drie chaos monkeys. Koffiesnob. Professionele doodler. Bijenherder en chronisch, filosofische what-if denker. Chocolade is mijn kryptonite.
Ik begeleid normaal meerdere teams in een IT omgeving. Super geïnteresseerd in de dynamiek en cultuur binnen en buiten de teams. Ik wil het beste uit het team halen, met aandacht voor individu en groep.
Alles betreft proces- en flowverbeteringen.

Diepgaande discussies over film en series.Niet beginnen over bijen!

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!