Teamchange header

Profiel van Pam Peterse

Pam Peterse is een ervaren teamcoach, supervisor, leersupervisor, coach, stresscoach en loopbaancoach met 4 registraties (LVSC en ST!R).

Ander profiel zoeken

foto-Pam-2020.jpg

Alumnus van Teamchange

Ik werk sinds 2000 als teamcoach, coach en supervisor binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Ik sluit goed aan bij de ander, kom snel tot de kern, ben eerlijk, duidelijk, tactvol en mild, maar kan ook confronteren. Ben flexibel en creatief en kan daardoor improviseren en maatwerk leveren zodat het leerrendement optimaal is. Begeleidingstrajecten hebben bij mij een duidelijk doel met een kop en een staart, en zijn altijd gericht op bewustwording, om vervolgens belemmerende patronen te kunnen laten doorbreken en in beweging te laten komen. Daarbij mag gelachen worden!
Het werken met teams vind ik erg boeiend. De gedragspatronen zien en die hen zelf laten ontdekken, het teruggeven wat je ziet of hoort, de weerstand accepteren en ombuigen en zo het team enthousiast krijgen om ermee aan de slag te gaan. Ik geniet van de werkvormen die ik in kan zetten en het effect ervan op de teamleden.
Teamcoaching, individuele coaching, stresscoaching, loopbaancoaching, supervisie (individueel of in een groep), begeleide intervisie, leersupervisie en teambuilding.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.