Pam Peterse

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Pam Peterse is een ervaren teamcoach, supervisor, leersupervisor, coach, stresscoach en loopbaancoach met 4 registraties (LVSC en ST!R).

Zoek profiel

foto-Pam-2020.jpg

Alumnus

Ik werk sinds 2000 als teamcoach, coach en supervisor binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Ik sluit goed aan bij de ander, kom snel tot de kern, ben eerlijk, duidelijk, tactvol en mild, maar kan ook confronteren. Ben flexibel en creatief en kan daardoor improviseren en maatwerk leveren zodat het leerrendement optimaal is. Begeleidingstrajecten hebben bij mij een duidelijk doel met een kop en een staart, en zijn altijd gericht op bewustwording, om vervolgens belemmerende patronen te kunnen laten doorbreken en in beweging te laten komen. Daarbij mag gelachen worden!
Het werken met teams vind ik erg boeiend. De gedragspatronen zien en die hen zelf laten ontdekken, het teruggeven wat je ziet of hoort, de weerstand accepteren en ombuigen en zo het team enthousiast krijgen om ermee aan de slag te gaan. Ik geniet van de werkvormen die ik in kan zetten en het effect ervan op de teamleden.
Teamcoaching, individuele coaching, stresscoaching, loopbaancoaching, supervisie (individueel of in een groep), begeleide intervisie, leersupervisie en teambuilding.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Pam Peterse

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath