profiel: Pam Peterse

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Pam Peterse is een ervaren teamcoach, supervisor, leersupervisor, coach, stresscoach en loopbaancoach met 4 registraties (LVSC en ST!R).
foto-Pam-2020.jpg

Alumnus

Ik werk sinds 2000 als teamcoach, coach en supervisor binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Ik sluit goed aan bij de ander, kom snel tot de kern, ben eerlijk, duidelijk, tactvol en mild, maar kan ook confronteren. Ben flexibel en creatief en kan daardoor improviseren en maatwerk leveren zodat het leerrendement optimaal is. Begeleidingstrajecten hebben bij mij een duidelijk doel met een kop en een staart, en zijn altijd gericht op bewustwording, om vervolgens belemmerende patronen te kunnen laten doorbreken en in beweging te laten komen. Daarbij mag gelachen worden!
Het werken met teams vind ik erg boeiend. De gedragspatronen zien en die hen zelf laten ontdekken, het teruggeven wat je ziet of hoort, de weerstand accepteren en ombuigen en zo het team enthousiast krijgen om ermee aan de slag te gaan. Ik geniet van de werkvormen die ik in kan zetten en het effect ervan op de teamleden.
Teamcoaching, individuele coaching, stresscoaching, loopbaancoaching, supervisie (individueel of in een groep), begeleide intervisie, leersupervisie en teambuilding.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!