Olga ter Hedde

Olga is, naast dochter, partner, moeder, vriendin, een leergierige HR-manager die in september 2020 start in met een nieuwe baan bij de Gemeente Gouda.

Zoek profiel

Olga ter Hedde

Collega | Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik heb in mijn carrière in uiteenlopende functies/rollen in verschillende organisaties gewerkt, waaronder 16 jaar als HR-manager.. Ik heb kennis van o.a. HRM, veranderkunde, bedrijfskunde, onderwijskunde, NLP en systemisch werken. Rode draad voor mij is leren en ontwikkelen; verder werken aan de betere versie van mijzelf. Het verschil maak ik als mens, wie ik ben geworden in de afgelopen 52 jaar.
Ik ben in september 2020 gestart als HR-manager bij de Gemeente Gouda. Ik ben lid van een organisatie, van een MT-team, geef leiding aan een HR-team en ben verantwoordelijk voor HR bij de gemeente Gouda. Mijn uitdaging ligt vooral op het snijvlak hoe je vanuit deze verschillende rollen maximaal bijdraagt aan het functioneren van teams.
Intervisie, sparren, brainstormen, ea. Ofwel voor alles waarbij we van elkaar kunnen leren. Welkom!

Rollen & regio's

Publicaties van Olga ter Hedde

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath