profiel: Olga ter Hedde

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Olga is, naast dochter, partner, moeder, vriendin, een leergierige HR-manager die in september 2020 start in met een nieuwe baan bij de Gemeente Gouda.
611a378c-ceaf-4882-a4a9-566a649d6598

Collega | Teamcoach

Ik heb in mijn carrière in uiteenlopende functies/rollen in verschillende organisaties gewerkt, waaronder 16 jaar als HR-manager.. Ik heb kennis van o.a. HRM, veranderkunde, bedrijfskunde, onderwijskunde, NLP en systemisch werken. Rode draad voor mij is leren en ontwikkelen; verder werken aan de betere versie van mijzelf. Het verschil maak ik als mens, wie ik ben geworden in de afgelopen 52 jaar.
Ik ben in september 2020 gestart als HR-manager bij de Gemeente Gouda. Ik ben lid van een organisatie, van een MT-team, geef leiding aan een HR-team en ben verantwoordelijk voor HR bij de gemeente Gouda. Mijn uitdaging ligt vooral op het snijvlak hoe je vanuit deze verschillende rollen maximaal bijdraagt aan het functioneren van teams.
Intervisie, sparren, brainstormen, ea. Ofwel voor alles waarbij we van elkaar kunnen leren. Welkom!

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!