Teamchange header

Nicole Swinkels

Intro

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Het verbinden van de diversiteit in teams is de basis voor een goede samenwerking. De tegenstelling betekenis geven op ieder zijn waarden. Hierdoor haal je het oordeel van de gebeurtenis of persoon af en bevorder je de teamontwikkeling.
Ik begeleid teams in het op orde krijgen van de basis en de groei naar zelfstandigheid. Hiermee stel ik teams in staat weer opgefrist en met ruimte naar elkaar te kijken. Ik voel me thuis in organisaties die de mens centraal hebben staan.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath