Teamchange header

Profiel van Nancy Poels

Nancy is gespecialiseerd in het coachen van samenwerkingsvragen tussen teams, leiders en HR professionals. Bijvoorbeeld vragen over effectieve communicatie, conflict, samenwerking, leiderschapsontwikkeling en het vlottrekken van teams en executives in lastige situaties. Zij werkt sinds 2001 als professioneel facilitator, teamcoach en leidt als trainer ook teamcoaches op.

Ander profiel zoeken

nancy-6887

Collega | Klant | Teamcoach van Teamchange

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond, vervolgens 30 jaar als HR professional in het HRM veld gewerkt. Ongeveer 10 jaar geleden mijn opleiding als psychosociaal therapeut behaald bij Phoenix TA/NLP in Utrecht. Systeemdenker. Onderzoek gedaan naar samenwerkingsvraagstukken in de GGZ. Trainer in-company opleidingen leiderschap en teamontwikkeling.
Het is fascinerend om een team in de flow te krijgen en samen te werken, te meanderen naar de oplossing binnen het contract én in contact.
Teamcoaching, Teamtrainer, Intervisiebegeleider, Leiderschapsontwikkeling, Executive teams.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.