Murielle Spanhoff

Murielle is een allround teamcoach/leiderschapstrainer die gebruik maakt van inzicht uit de psychologie, organisatiekunde en het systemisch gedachtengoed.

Zoek profiel

23Muriel248.jpg

Opleider | Teamcoach

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een systemisch teamcoach, die zich (ook) thuis voelt op executive niveau en die de organisatiecontext begrijpt. Ruim 25 jaar begeleid en realiseer ik verandering in teams, individuen en organisaties. Ik heb in vrijwel elke denkbare branche ervaring opgedaan. Werkgebieden: (Executive) teamcoaching, Leiderschapsontwikkeling en Learning & Development Consultancy. Mijn stijl biedt zoveel veiligheid dat het confronterend mag zijn. Van huis uit ben ik Sociaal- en Organisatiepsycholoog.
Teams vind ik boeiend; ik houd van de dynamiek, werk er graag mee en klus er aan. Daarbij zijn teams een belangrijke plek waar menselijkheid in organisaties vormkrijgt, daar draag ik graag aan bij!
(Executive) Teamcoaching, Leiderschapsontwikkeling, Learning & Development Consultancy.

Rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath