Teamchange header

Profiel van Murielle Spanhoff

Murielle is een allround teamcoach/leiderschapstrainer die gebruik maakt van inzicht uit de psychologie, organisatiekunde en het systemisch gedachtengoed.

Ander profiel zoeken

23Muriel248.jpg

Opleider | Teamcoach van Teamchange

Ik ben een systemisch teamcoach, die zich (ook) thuis voelt op executive niveau en die de organisatiecontext begrijpt. Ruim 25 jaar begeleid en realiseer ik verandering in teams, individuen en organisaties. Ik heb in vrijwel elke denkbare branche ervaring opgedaan. Werkgebieden: (Executive) teamcoaching, Leiderschapsontwikkeling en Learning & Development Consultancy. Mijn stijl biedt zoveel veiligheid dat het confronterend mag zijn. Van huis uit ben ik Sociaal- en Organisatiepsycholoog.
Teams vind ik boeiend; ik houd van de dynamiek, werk er graag mee en klus er aan. Daarbij zijn teams een belangrijke plek waar menselijkheid in organisaties vormkrijgt, daar draag ik graag aan bij!
(Executive) Teamcoaching, Leiderschapsontwikkeling, Learning & Development Consultancy.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.