Teamchange header

Muriel Sival

Muriel is Personal Assistant bij Teamchange. Kloppend hart van de virtuele backoffice. Zij zorgt dat deelnemers en studenten een gladde ervaring hebben van aanmelding tot diplomering.

Zoek profiel

Muriel Sival

Back-office | Collega van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik (SupergroverPA) ben personal assistant voor ondernemers en particulieren. Met veel plezier ondersteun ik Martijn Vroemen met allerlei administratieve zaken achter de schermen bij Teamchange. Thuis een kleine dierentuin met de 4G’s waarvan er 1 op kamers woont in Aalsmeer, paard Ginger. Katers Gunther & George en pup Gem zijn gehuisvest in Amsterdam Centrum :-).
Ik werk als ZZP’er in allerlei verschillende teams, hoe leuk is dat! Ieder team een eigen dynamiek, ik hou enorm van de afwisseling.
Voor support in het algemeen, Ik regel alles wat los en vast zit :-)!

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath