Muriel Sival

Muriel is Personal Assistant bij Teamchange. Kloppend hart van de virtuele backoffice. Zij zorgt dat deelnemers en studenten een gladde ervaring hebben van aanmelding tot diplomering.

Zoek profiel

Muriel Sival

Back-office | Collega

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik (SupergroverPA) ben personal assistant voor ondernemers en particulieren. Met veel plezier ondersteun ik Martijn Vroemen met allerlei administratieve zaken achter de schermen bij Teamchange. Thuis een kleine dierentuin met de 4G’s waarvan er 1 op kamers woont in Aalsmeer, paard Ginger. Katers Gunther & George en pup Gem zijn gehuisvest in Amsterdam Centrum :-).
Ik werk als ZZP’er in allerlei verschillende teams, hoe leuk is dat! Ieder team een eigen dynamiek, ik hou enorm van de afwisseling.
Voor support in het algemeen, Ik regel alles wat los en vast zit :-)!

Rollen & regio's

Publicaties van Muriel Sival

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath