profiel: Mireille van der Zon

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een “mensenmens” maar verlies het resultaat daarbij zeker niet uit het oog. De combinatie van het creëren van bewustwording van, en reflectie op eigen gedrag en op dat van het team en het begeleiden van teams in het doorgroeien naar een volgende teamfase met bijbehorend effectiever gedrag zijn mijn toegevoegde waarde binnen teams en organisaties. In mijn oprechte enthousiasme neem ik mensen mee, inspireer ze. Ik ga graag uitdagingen aan en weet deze door hard werken succesvol af te ronden. Ik mag graag luisteren en ben altijd op zoek naar de interactie. Ik zie de beren, maar vooral de weg en zet mijn creativiteit in om de eventueel op de weg achtergebleven beer terug naar het bos te leiden. Have the passion, take the action and magic will happen!
_MG_3518

Student

Ik ben van huis uit opleidingskundige. Ik werk als trainer, (team)coach en EMDR-therapeut. Dit doe ik vooral in de zorgsector. Daarbij maak ik veel gebruik van Deep Democracy, Covey, DISC, NLP en familie- en organisatieopstellingen. Met mijn 2 kids woon ik in het zonnige Noord-Brabant.
Ik begeleid voornamelijk teams in de zorg en ik hou van “gedoe in de groep”. Teamontwikkeling is een complex en uitdagend proces waar men collectief doorheen gaat. Daar hoeft niemand wat aan te doen. Teamontwikkeling is een proces dat hoe dan ook plaatsvindt. Mensen zijn van nature geneigd tot samenwerking maar hebben tegelijkertijd ook de behoefte om zich als individu te manifesteren. Zo ontstaat er tegelijkertijd synergie en allergie in samenwerking. De realiteit leert dat synergie bereiken in een team niet altijd eenvoudig is. Naast organisatiebelangen en formele opdrachten voor het team, spelen ook persoonlijke belangen een rol. Ieder mens is anders, en soms is de ‘match’ tussen teamleden niet vanzelfsprekend.
Professionele uitwisseling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!