Miranda Koot

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Teamcoach, procesbegeleider en ontwerper van team- en organisatieontwikkeling die liefdevol beetpakt, doelgericht verbindt en nieuwsgierig ontrafelt. Ervaren procesbegeleider, project-, programma- en lijnmanager. Zowel ‘op een vaste plek’ als op opdrachtbasis.

Zoek profiel

Miranda Koot

Alumnus

Ik denk mee, adviseer en ontwerp trajecten en bijeenkomsten gericht op leren, ontwikkelen, samenwerken, werkplezier vergroten en resultaten halen. Ik doe dat als ontwerper, procesbegeleider, gespreksleider en teamcoach. Of een combinatie daarvan. Met inzet van o.a. Insights Discovery, Appreciative Inquiry, brainstorming, Deep Democracy, ACT en een breed scala aan (agile) werkvormen. On- en offline.
Iedereen wil met plezier (samen) werken aan goede resultaten. Ik help teams en organisaties het niet alleen te zeggen, maar ook te doen. In het dagelijks werk. Met een doordacht proces. Samen al doende leren en al lerende doen.
Teams en organisaties die met ontwikkeling aan de slag willen en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Ik kan meedenken en adviseren, maar het liefst werk ik mee als procesontwerper, verander(bege)leider en/of teamcoach.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Miranda Koot

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath