profiel: Mieke van der Linden

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Mieke is arbeidsmediator
Mieke van der Linden DOOR1DEUR

Student

Ik ben zelfstandig arbeidsmediator met grote interesse in interpersoonlijke relaties. Ik ben ook opgeleid tot relatietherapeut en enorm fan en volger van Esther Perel. De methodieken en inzichten die ik daaruit haal pas ik toe op werkrelaties. Meer inzicht in de dynamiek in groepen zou daar een waardevolle aanvulling op zijn. NB Opgeleid tot milieukundige vervolgens team- en projectmanager geweest bij de lokale overheid op het gebied van projectontwikkeling. Nu ruim 12 jaar mediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en conflicten met de overheid.
Ik los als arbeidsmediator regelmatig conflicten op tussen twee collega’s of tussen een teamlid en een teamleider waarbij ik signaleer dat het binnen het team ook niet lekker loopt. Daar zou ik ook iets mee willen. Ik heb zelf veel projectteams aangestuurd als projectmanager en ben teamleider geweest
Mediation bij (team)conflicten

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!