Mieke van der Linden

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Mieke is arbeidsmediator

Zoek profiel

Mieke van der Linden DOOR1DEUR

Student

Ik ben zelfstandig arbeidsmediator met grote interesse in interpersoonlijke relaties. Ik ben ook opgeleid tot relatietherapeut en enorm fan en volger van Esther Perel. De methodieken en inzichten die ik daaruit haal pas ik toe op werkrelaties. Meer inzicht in de dynamiek in groepen zou daar een waardevolle aanvulling op zijn. NB Opgeleid tot milieukundige vervolgens team- en projectmanager geweest bij de lokale overheid op het gebied van projectontwikkeling. Nu ruim 12 jaar mediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en conflicten met de overheid.
Ik los als arbeidsmediator regelmatig conflicten op tussen twee collega’s of tussen een teamlid en een teamleider waarbij ik signaleer dat het binnen het team ook niet lekker loopt. Daar zou ik ook iets mee willen. Ik heb zelf veel projectteams aangestuurd als projectmanager en ben teamleider geweest
Mediation bij (team)conflicten

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Mieke van der Linden

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath