Teamchange header

Profiel van Mieke Reidinga

Mieke is teamcoach en organisatieadviseur. Zij begeleidt executive teams bij samenwerkingsvraagstukken, veranderopgaven. en teamontwikkeling. Zij is docent bij het Center for Executive Coaching aan de VU en in de programma’s van Teamchange.

Ander profiel zoeken

Mieke Reidinga

Opleider | Teamcoach van Teamchange

Na mijn bedrijfskunde opleiding heb ik het vak geleerd bij Twynstra Gudde en inmiddels werk ik 16 jaar als zelfstandige. Als teamcoach en adviseur draag ik graag bij aan verbinding, onderling vertrouwen, inzicht en daadkracht. Als opleider combineer ik wetenschappelijke inzichten met mijn eigen praktijkervaring en de praktijk van de deelnemers.
Het team is de meest nabije omgeving waarin mensen hun werk realiseren, betekenis geven, gezien worden, zich veilig voelen en inspiratie opdoen. Voor executive teams komt daar bij dat zij voorwaardenscheppend zijn; hun stijl en gedrag vinden weerslag in de hele organisatie.
Executive teamcoaching.
Professionalisering, supervisie/intervisie voor teamcoaches.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.