profiel: Mieke Reidinga

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Mieke is teamcoach en organisatieadviseur. Zij begeleidt executive teams bij samenwerkingsvraagstukken, veranderopgaven. en teamontwikkeling. Zij is docent bij het Center for Executive Coaching aan de VU en in de programma’s van Teamchange.
Mieke Reidinga

Opleider | Teamcoach

Na mijn bedrijfskunde opleiding heb ik het vak geleerd bij Twynstra Gudde en inmiddels werk ik 16 jaar als zelfstandige. Als teamcoach en adviseur draag ik graag bij aan verbinding, onderling vertrouwen, inzicht en daadkracht. Als opleider combineer ik wetenschappelijke inzichten met mijn eigen praktijkervaring en de praktijk van de deelnemers.
Het team is de meest nabije omgeving waarin mensen hun werk realiseren, betekenis geven, gezien worden, zich veilig voelen en inspiratie opdoen. Voor executive teams komt daar bij dat zij voorwaardenscheppend zijn; hun stijl en gedrag vinden weerslag in de hele organisatie.
Executive teamcoaching.
Professionalisering, supervisie/intervisie voor teamcoaches.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!