Michel Kropman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Michel is een enthousiaste coach voor studenten en studententeams. Heeft een belachelijk sterk geloof in de mogelijkheden van mensen en een ziekelijke behoefte om die naar boven te halen.

Zoek profiel

Michel gezicht met Thomas

Student

Ik heb een achtergrond in de Natuurkunde, zelfs met een promotieonderzoek. Vervolgens consultant bij BCG, wandeltocht-reisleider bij SNP, natuurkundedocent, beleidsmedewerker bij Wageningen University, en sinds enkele jaren individuele en teamcoach voor studenten. Voorlopig zit er geen rechte lijn in mijn carrière, al voel ik me nu als coach wel erg op mijn plek. En dat is pas de tweede keer in mijn leven (de eerste keer was als reisleider). Ik vind het geweldig om met mensen te kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat ik kritisch en creatief ben en hoop daarmee soms anderen te kunnen inspireren om meer zichzelf te zijn.
Ik ben zelf niet zo’n geweldige team player, dat laat ik graag aan anderen over. Ik hoop daar dan een bijdrage aan te leveren terwijl ik lekker aan de zijlijn sta te kijken en af en toe een bal of raadgeving in het veld gooi.
Ik vind het leuk om individueel te coachen (mag best een beetje diepgaand, op levensvragen en zo) en om met teams te werken, liefst als ze een conflict hebben.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Michel Kropman

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath