Masja Bijman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Masja is een teamcoach gericht op bewustwording, reflectie, beweging en vertraging. Zij helpt teams stil te staan om daarna verfrist weer verder te gaan. Hierbij laat ze zich inspireren door de natuur, het brein, systeemdenken, systemisch werk en mindfulness,

Zoek profiel

2HLI+ifLTVK2PqlgcWGpDA_thumb_6678

Alumnus | Teamcoach

Ik heb een achtergrond in de HR en HRD. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig (team)coach, gericht op werkplezier en herstel bij stress- en burn-out klachten. In diverse organisaties geef ik de training mindful-werken. Daarnaast geef in intervisie en training voor coaches en leidinggevenden. Met basis en verdieping van teamchange, systeemdenken, deep-democracy (level 1,2,3) heb ik mij verdiept in teamcoaching. Teams hebben veel impact op het welbevinden van mens en organisatie. Door team-ontwikkeling wil ik bijdragen aan versterken van ontwikkeling en vitaliteit in teams..
Een team is in mijn opzicht meer dan een som der delen. Werken met teams is voor mij een uitdaging, het brengt spanning, energie en voldoening tegelijk. Als zelfstandige heb ik het voorrecht om en onderdeel te zijn van een team, met teams te werken, individueel en soms ook alleen. Juist de afwisseling spreekt mij aan.
Teamcoaching
Coaching
Intervisie
Systemische (team)coaching
Systeemdenken in teams
Deep-democracy
Training mindful werken
Training mindful leiderschap

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath