profiel: Masja Bijman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Masja is een teamcoach gericht op bewustwording, reflectie, beweging en vertraging. Zij helpt teams stil te staan om daarna verfrist weer verder te gaan. Hierbij laat ze zich inspireren door de natuur, het brein, systeemdenken, systemisch werk en mindfulness,
2HLI+ifLTVK2PqlgcWGpDA_thumb_6678

Alumnus | Teamcoach

Ik heb een achtergrond in de HR en HRD. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig (team)coach, gericht op werkplezier en herstel bij stress- en burn-out klachten. In diverse organisaties geef ik de training mindful-werken. Daarnaast geef in intervisie en training voor coaches en leidinggevenden. Met basis en verdieping van teamchange, systeemdenken, deep-democracy (level 1,2,3) heb ik mij verdiept in teamcoaching. Teams hebben veel impact op het welbevinden van mens en organisatie. Door team-ontwikkeling wil ik bijdragen aan versterken van ontwikkeling en vitaliteit in teams..
Een team is in mijn opzicht meer dan een som der delen. Werken met teams is voor mij een uitdaging, het brengt spanning, energie en voldoening tegelijk. Als zelfstandige heb ik het voorrecht om en onderdeel te zijn van een team, met teams te werken, individueel en soms ook alleen. Juist de afwisseling spreekt mij aan.
Teamcoaching
Coaching
Intervisie
Systemische (team)coaching
Systeemdenken in teams
Deep-democracy
Training mindful werken
Training mindful leiderschap

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!