Martijn Vroemen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Martijn is oprichter van Teamchange. Hij bouwt aan een netwerk van teamprofessionals en het ontwikkelen van het vakgebied. Hij draagt zijn kennis over in boeken en in zijn open opleidingen. Daarnaast coacht hij altijd enkele teams in de praktijk.

Zoek profiel

Martijn-Vroemen Oprichter van Teamchange

Opleider | Teamcoach

Ik begeleid organisaties en coach teams in een context van verandering. Mijn uitgangspunt is dat werk en geluk samen kunnen gaan. Veranderen kan met minder geweld en samenwerken met meer verantwoordelijkheid. Ik ben een bevlogen adviseur die gemakkelijk de brug slaat tussen bestuur en werkvloer en ben er trots op is dat ik op op alle niveaus kan aansluiten. Ik publiceer en blog veel over het vakgebied. Werken doe ik meestal vanuit Amsterdam, schrijven doe ik liever in Barcelona.
Martijn publiceert en blogt veel op het vakgebied zoals in zijn boeken Team op Vleugels en het Handboek Teamcoaching. Teams zijn volgens Martijn de meest effectieve eenheid om uitzonderlijke prestaties te bereiken. En het zijn de groepen waarin collega’s met elkaar werkgeluk ervaren. Als het goed gaat tenminste…
Je kunt mij benaderen voor het coachen van je team, voor het ontwikkelen van teamprofesssionals en voor het teamvriendelijker maken van organisaties. Sowieso kan je me altijd bellen als je een vraag hebt over het vakgebied. Ik doe ook lezingen en workshops, maar vindt het minder leuk om alleen als ‘talking head’ op te treden.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath