Teamchange header

Martijn Vroemen

Martijn is de oprichter van Teamchange. Hij bouwt aan een netwerk van teamprofessionals en het ontwikkelen van het vakgebied. Hij draagt zijn kennis over in boeken en in zijn open opleidingen. Daarnaast coacht hij altijd enkele teams in de praktijk.

Zoek profiel

Opleider | Partner van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik begeleid organisaties en coach teams in een context van verandering. Mijn uitgangspunt is dat werk en geluk samen kunnen gaan. Veranderen kan met minder geweld en samenwerken met meer verantwoordelijkheid. Ik ben een bevlogen adviseur die gemakkelijk de brug slaat tussen bestuur en werkvloer en ben er trots op is dat ik op op alle niveaus kan aansluiten. Ik publiceer en blog veel over het vakgebied. Werken doe ik meestal vanuit Amsterdam, schrijven doe ik liever in Barcelona.
Martijn publiceert en blogt veel op het vakgebied zoals in zijn boeken Team op Vleugels en het Handboek Teamcoaching. Teams zijn volgens Martijn de meest effectieve eenheid om uitzonderlijke prestaties te bereiken. En het zijn de groepen waarin collega’s met elkaar werkgeluk ervaren. Als het goed gaat tenminste…
Je kunt mij benaderen voor het coachen van je team, voor het ontwikkelen van teamprofesssionals en voor het teamvriendelijker maken van organisaties. Sowieso kan je me altijd bellen als je een vraag hebt over het vakgebied. Ik doe ook lezingen en workshops, maar vindt het minder leuk om alleen als ‘talking head’ op te treden.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath