profiel: Martijn Vroemen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Martijn is oprichter van Teamchange. Hij bouwt aan een netwerk van teamprofessionals en het ontwikkelen van het vakgebied. Hij draagt zijn kennis over in boeken en in zijn open opleidingen. Daarnaast coacht hij altijd enkele teams in de praktijk.
Martijn-Vroemen Oprichter van Teamchange

Opleider | Teamcoach

Ik begeleid organisaties en coach teams in een context van verandering. Mijn uitgangspunt is dat werk en geluk samen kunnen gaan. Veranderen kan met minder geweld en samenwerken met meer verantwoordelijkheid. Ik ben een bevlogen adviseur die gemakkelijk de brug slaat tussen bestuur en werkvloer en ben er trots op is dat ik op alle niveaus kan aansluiten. Ik publiceer en blog veel over het vakgebied. Werken doe ik meestal vanuit Amsterdam, schrijven doe ik liever in Barcelona.
Martijn publiceert en blogt veel op het vakgebied zoals in zijn boeken Team op Vleugels en het Handboek Teamcoaching. Teams zijn volgens Martijn de meest effectieve eenheid om uitzonderlijke prestaties te bereiken. En het zijn de groepen waarin collega’s met elkaar werkgeluk ervaren. Als het goed gaat tenminste…
Je kunt mij benaderen voor het coachen van je team, voor het ontwikkelen van teamprofesssionals en voor het teamvriendelijker maken van organisaties. Sowieso kan je me altijd bellen als je een vraag hebt over het vakgebied. Ik doe ook lezingen en workshops, maar vindt het minder leuk om alleen als ‘talking head’ op te treden.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!