Marjolein Scherrenberg-Hildebrand

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marjolein is snel enthousiast te krijgen en heeft een positieve instelling. Gaat graag moedige gesprekken aan om zorgen en problemen boven tafel te krijgen. Werkt oplossingsgericht, kijkt met een systemische blik.

Zoek profiel

marrechts

Alumnus | Teamcoach

Begonnen als Oefentherapeut Mensendieck. In mijn particuliere praktijk kwam ik veel in contact met patiënten met chronische pijn. Ik ging mij steeds meer interesseren in welke invloed gedachten en gedrag heeft in relatie tot pijn en ging ervaren dat ik de coachkant hierbij steeds leuker ging vinden. In 2017 gestopt met de praktijk en aangesloten bij het bedrijf van mijn man, die als organisatiecoach al jarenlang werkte bij diverse bouwbedrijven. Samen hebben we drie volwassen kinderen en een Berner Sennen. In onze vrije tijd varen we graag.
Als externe coach is het steeds weer een cadeautje om korte tijd met teams mogen te werken aan hun doelen. Vooral het zelf leren ontdekken van patronen en knelpunten door het in de groep leggen van ‘de juiste vragen.’ Beweging zien in het team richting hun gewenste doelen is het mooiste wat er is.
Teamcoaching, specialisme ligt in de bouwsector.
Mediation.
TMA Talentenanalyses.
DISC.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Marjolein Scherrenberg-Hildebrand

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath