profiel: Marjolein Scherrenberg-Hildebrand

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marjolein is snel enthousiast te krijgen en heeft een positieve instelling. Gaat graag moedige gesprekken aan om zorgen en problemen boven tafel te krijgen. Werkt oplossingsgericht, kijkt met een systemische blik.
marrechts

Alumnus | Teamcoach

Begonnen als Oefentherapeut Mensendieck. In mijn particuliere praktijk kwam ik veel in contact met patiënten met chronische pijn. Ik ging mij steeds meer interesseren in welke invloed gedachten en gedrag heeft in relatie tot pijn en ging ervaren dat ik de coachkant hierbij steeds leuker ging vinden. In 2017 gestopt met de praktijk en aangesloten bij het bedrijf van mijn man, die als organisatiecoach al jarenlang werkte bij diverse bouwbedrijven. Samen hebben we drie volwassen kinderen en een Berner Sennen. In onze vrije tijd varen we graag.
Als externe coach is het steeds weer een cadeautje om korte tijd met teams mogen te werken aan hun doelen. Vooral het zelf leren ontdekken van patronen en knelpunten door het in de groep leggen van ‘de juiste vragen.’ Beweging zien in het team richting hun gewenste doelen is het mooiste wat er is.
Teamcoaching, specialisme ligt in de bouwsector.
Mediation.
TMA Talentenanalyses.
DISC.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!