Teamchange header

Profiel van Marjolein Scherrenberg-Hildebrand

Marjolein is snel enthousiast te krijgen en heeft een positieve instelling. Gaat graag moedige gesprekken aan om zorgen en problemen boven tafel te krijgen. Werkt oplossingsgericht, kijkt met een systemische blik.

Ander profiel zoeken

marrechts

Alumnus | Teamcoach van Teamchange

Teamcoach bij TargetResult, VisueelTeamwork.
Als externe coach is het steeds weer een cadeautje om korte tijd met teams mogen te werken aan hun doelen. Vooral het zelf leren ontdekken van patronen en knelpunten door het in de groep leggen van ‘de juiste vragen.’ Beweging zien in het team richting hun gewenste doelen is het mooiste wat er is.
Teamcoaching, specialisme ligt in de bouwsector.
Mediation.
TMA Talentenanalyses.
DISC.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.