profiel: Marjolein Herweijer

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marjolein is (team)coach, therapeut en trainer en helpt je graag bij het vinden van verbinding, coaching, balans en bewustzijn, zowel op teamniveau als individueel.
profielfoto

Alumnus | Teamcoach

Ik ben open, oprecht en betrokken, heb een positieve instelling en een aanstekelijk enthousiasme. Ik heb mijn kennis en jarenlange werkervaring opgedaan bij verschillende overheidsorganisaties als jurist, mediator, procesregisseur en strategisch adviseur. Ik sta in mijn kracht en krijg de meeste energie als ik mag verbinden. Naast teamcoach ben ik holistisch therapeut en Reiki trainer. Mijn holistische werkwijze draagt bij aan het tot stand brengen van een diepere verbinding en een duurzaam positief effect op zowel het individu als het team.
Verbinding is voor mij de sleutel tot alles! Als je echt verbonden bent met jezelf en anderen ontstaat er iets magisch. Is er begrip, energie, kunnen kansen en mogelijkheden worden gezien en benut. Graag begeleid ik teams en individuen om weer in verbinding met zichzelf en elkaar te komen.
Team coaching en individuele begeleiding ter versterking van de verbinding, de teameffectiviteit en/of de onderlinge samenwerking.

Ik sta open voor trajecten in samenwerking met andere teamcoaches en adviseurs.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!