Teamchange header

Marieke Smith

Intro

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ikzelf ben dol op verandering en kan teams helpen zich te verhouden tot de steeds veranderende wereld. Door helderheid en verbinding te creëren verbeteren we de samenwerking en communicatie en kunnen doelen met plezier gehaald worden.
Ik werk als zelfstandig teamcoach, procesbegeleider en projectleider. Doe graag opdrachten op gebied van verandering, cohesie en samenwerking.Heb achtergrond in ‘de zorg'(o.a.maatschappen met personeel) maar beperk me niet tot die branche.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath