profiel: Marianne Brug

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marianne begeleidt leiders, teams & organisaties in de uitdagingen waar ze voor staan in een snel veranderend landschap. Door het maken van verbinding, het creëren van bewustwording en door kennis over te dragen. In deze driehoek vindt magie plaats.
Marianne Brug Liminal Consult

Alumnus | Collega | Teamcoach

Ik coach leiders & teams in hun ontwikkeling, professionals in hun loopbaan en organisaties in hun verandertrajecten. Ik geloof dat leiders en teams het beste resultaat behalen als er verbinding en vertrouwen is, men samenwerkt vanuit een nieuwsgierige en helpende houding en er respect is voor de onderlinge verschillen. Mijn toegevoegde waarde als coach komt niet alleen uit mijn expertise over de arbeids- en organisatiepsychologie, maar ook uit mijn ruime ervaring als teamleider en manager. Mensen omschrijven mij als enthousiast, verbindend, intuïtief, analytisch en doortastend.
Al vanaf mijn eerste leidinggevende ervaring 25 jaar geleden, raakte ik gefascineerd door het gedrag van mensen en teams, en de invloed daarvan op organisatieresultaten. Ik hou ervan om samen, vanuit een sfeer van vertrouwen en veiligheid, te zoeken naar wat er écht speelt. Zodat het team ontdekt wat zij nodig hebben om met plezier en vanuit verbinding optimaal samen te werken.
> Leiderschap ontwikkeling – Ik begeleid leiders vanuit moed en nieuwsgierigheid naar zichzelf en hun rol in de organisatie te kijken en in beweging te komen.

> Team ontwikkeling – Vanuit plezier en verantwoordelijkheid samenwerken aan waardevolle presentaties.

> Loopbaan coaching – Begeleiding in de huidige loopbaan of een ander carrièrepad.

> Organisatie ontwikkeling – Vanuit mijn kennis en ervaring als verandermanager, denk ik graag mee over verandervraagstukken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!