Marianne Brug

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marianne begeleidt leiders, teams & organisaties in de uitdagingen waar ze voor staan in een snel veranderend landschap. Door het maken van verbinding, het creëren van bewustwording en door kennis over te dragen. In deze driehoek vindt magie plaats.

Zoek profiel

Marianne Brug Liminal Consult

Teamcoach

Ik coach leiders & teams in hun ontwikkeling, professionals in hun loopbaan en organisaties in hun verandertrajecten. Ik geloof dat leiders en teams het beste resultaat behalen als er verbinding en vertrouwen is, men samenwerkt vanuit een nieuwsgierige en helpende houding en er respect is voor de onderlinge verschillen. Mijn toegevoegde waarde als coach komt niet alleen uit mijn expertise over de arbeids- en organisatiepsychologie, maar ook uit mijn ruime ervaring als teamleider en manager. Mensen omschrijven mij als enthousiast, verbindend, intuïtief, analytisch en doortastend.
Al vanaf mijn eerste leidinggevende ervaring 25 jaar geleden, raakte ik gefascineerd door het gedrag van mensen en teams, en de invloed daarvan op organisatieresultaten. Ik hou ervan om samen, vanuit een sfeer van vertrouwen en veiligheid, te zoeken naar wat er écht speelt. Zodat het team ontdekt wat zij nodig hebben om met plezier en vanuit verbinding optimaal samen te werken.
> Leiderschap ontwikkeling – Ik begeleid leiders vanuit moed en nieuwsgierigheid naar zichzelf en hun rol in de organisatie te kijken en in beweging te komen.

> Team ontwikkeling – Vanuit plezier en verantwoordelijkheid samenwerken aan waardevolle presentaties.

> Loopbaan coaching – Begeleiding in de huidige loopbaan of een ander carrièrepad.

> Organisatie ontwikkeling – Vanuit mijn kennis en ervaring als verandermanager, denk ik graag mee over verandervraagstukken.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Marianne Brug

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath