profiel: Marian van Oostveen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marian is een energiek persoon en een optimist. Denkt altijd in mogelijkheden en is een verbinder door altijd oprecht geïnteresseerd te zijn in de mens.
marian 2

Student

Ik heb jarenlange ervaring in de (zakelijke) dienstverlening, waarvan 32 jaar binnen commerciële bedrijven en 2 jaar bij een uitvoeringsinstantie. Sinds mei 2022 de stap genomen om als zelfstandige aan de slag te gaan en mij te richten op het coachen van individuen en teams. Onder meer de volgende opleidingen afgerond: HBO facilitaire dienstverlening, NIMA A/B, Prince II, coachopleiding geaccrediteerd door NOBCO/practitioner niveau. Daarnaast diverse certificaten behaald als DISC en Management Drives.
Een team bestaat vaak uit mensen die bij elkaar worden gezet en er dan het beste van moeten maken. Voor mij is de uitdaging om deze mensen te laten samenwerken in plaats van alleen samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen respect heeft voor elkaar en elkaars kwaliteiten weet te (h)erkennen, dat je met elkaar kunt groeien.
Loopbaanadvies
Teamontwikkeling
Balans werk/privé
Sparringspartner

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!