Teamchange header

Margit Sleeuwenhoek

Margit is zich in 1992 gaan specialiseren als coach. Voor mensen, relaties, teams en organisaties geeft ze trainingen, opleiding en inzichten! Het meeste daarvan is gebaseerd op de transactionele analyse, met inmiddels een eigen sausje daaroverheen.

Zoek profiel

Opleider van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Naast mijn interesse voor mensen ben ik ook dol op de duidelijkheid en de zachtheid van paarden. Ze coachen dan ook geweldig, die viervoeters! De diversiteit van mijn werk vind ik zelf belangrijk en heerlijk, ik werk met mensen 1 op 1, in teams, ik ben docent op Nyenrode als het gaat over persoonlijk leiderschap, coach met paarden, werk met gezinnen en relaties en ben begonnen een eigen stichting vorm te geven; For a Yentle life.
De dynamiek, wat er wel gebeurt en wat vooral niet, de hoeveelheid signalen en beweging die mensen met elkaar in gang zetten en vormgeven boeit me enorm.
Persoonlijk leiderschap trainingen
Transactionele analyse cursus of training/workshop
Individuele coaching/Relatie coaching/gezinscoaching
Teamcoaching
Opleiding

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath