profiel: Margit Sleeuwenhoek

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Margit is zich in 1992 gaan specialiseren als coach. Voor mensen, relaties, teams en organisaties geeft ze trainingen, opleiding en inzichten! Het meeste daarvan is gebaseerd op de transactionele analyse, met inmiddels een eigen sausje daaroverheen.
IMG-20200403-WA0029

Opleider | Teamcoach

Naast mijn interesse voor mensen ben ik ook dol op de duidelijkheid en de zachtheid van paarden. Ze coachen dan ook geweldig, die viervoeters! De diversiteit van mijn werk vind ik zelf belangrijk en heerlijk, ik werk met mensen 1 op 1, in teams, ik ben docent op Nyenrode als het gaat over persoonlijk leiderschap, coach met paarden, werk met gezinnen en relaties en ben begonnen een eigen stichting vorm te geven; For a Yentle life.
De dynamiek, wat er wel gebeurt en wat vooral niet, de hoeveelheid signalen en beweging die mensen met elkaar in gang zetten en vormgeven boeit me enorm.
Persoonlijk leiderschap trainingen
Transactionele analyse cursus of training/workshop
Individuele coaching/Relatie coaching/gezinscoaching
Teamcoaching
Opleiding

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!