Marcoen Hopstaken

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marcoen noemt zichzelf Wakkerschudder. In energieke en verrassende teamtrainingen en -workshops schudt hij communicatie en samenwerking in teams en mensen wakker.

Zoek profiel

MarcoenHopstaken

Student

Mijn belangrijkste inspiratiebron is geïmproviseerd theater. Improvisatietheater kent een manier van communicatie en samenwerken die positief is en gericht is op samen creëren. Die positiviteit breng ik naar teams en organisaties. Veel van mijn werkvormen vinden hun oorsprong in theaterimprovisatie, maar het zijn geen theaterworkshops. In de afgelopen zeventien jaar heb ik de methode doorontwikkeld tot een volwaardige trainingsmethodiek waarin communicatie en samenwerking op een intense manier worden beleefd.. Verrassend, met veel energie, humor en met veel inhoud. Naast de Wakkerschudworkshop voor teams verzorg ik voor zalen tot 300 personen ook de WakkerschudworkshopXL en presentatietrainingen onder het label Beter Presenteren.
Ik houd van de dynamiek van het teamproces. Ik kan genieten van een team dat met veel enthousiasme met een van mijn werkvormen bezig is en zo inzichten krijgt in hoe de samenwerking en onderlinge communicatie verlopen. Het zoeken naar oplossingen en mensen op een positieve manier confronteren is een voortdurende zoektocht waar ik teams graag mee aan het werk zet. Vaak is met een simpele aanpassing al een hele wereld gewonnen.
-Korte en intensieve workshops (2,5-3 uur) voor groepen tot 15 personen.

-Teamcoaching

-Presentatietraining en -coaching

-Begeleiding van creatieve processen en brainstorms

-Keynote speaker

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Marcoen Hopstaken

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath