profiel: Manou van Eerten

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Manou van Eerten is ondernemer en expert op het gebied van millennials. Ze coacht zowel twintigers en dertigers als hun leidinggevenden. Manou is getrouwd en moeder van twee jonge dochters. Door de vele coachgesprekken raakte Manou doordrongen van de kwetsbare positie van millennials op de werkvloer, maar ook de (soms) gebrekkige aansluiting van oudere generaties op de millennial-werkbehoeften.
Manou van Eerten

Alumnus | Teamcoach

De huidige generatie 20/30ers heeft ontzettend veel kennis en mogelijkheden, maar tegelijkertijd vinden ze het lastig om te kiezen voor wat ze echt willen. Die kwetsbaarheid spreekt me aan. Ik wil mensen bekrachtigen in het maken van keuzes vanuit hun hart. Ik probeer iemand elke keer weer net iets meer te laten doen dan hij of zij eigenlijk durft en daardoor te laten ontdekken dat het spannend en ook leuk is om net een stapje buiten je comfortzone te doen. The ME Company heeft locaties in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht. Ik ben opgeleid tot Organisatieantropoloog, Erkend Coach
Ik houd van de groepsdynamiek van teams en het beter laten werken van teams. Millennials worden steeds meer een bijzondere groep in teams die anders denken en doen. Ik word blij van vraagstukken over hoe je hun input optimaal kan inzetten.
Opdrachten als extern teamcoach van (gemengde) teams met millennials en/of verschillende generaties. Teams waarin er vraagstukken zijn over hoe je de kracht van de jongste generatie op de arbeidsmarkt (beter) kan benutten, bijv als manager.

Trainen van leidinggevenden van millennials en het helpen van stafafdelingen om beter aan te sluiten op de behoeften van deze digital natives.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!