Manou van Eerten

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Manou van Eerten is ondernemer en expert op het gebied van millennials. Ze coacht zowel twintigers en dertigers als hun leidinggevenden. Manou is getrouwd en moeder van twee jonge dochters. Door de vele coachgesprekken raakte Manou doordrongen van de kwetsbare positie van millennials op de werkvloer, maar ook de (soms) gebrekkige aansluiting van oudere generaties op de millennial-werkbehoeften.

Zoek profiel

Manou van Eerten

Alumnus | Teamcoach

De huidige generatie 20/30ers heeft ontzettend veel kennis en mogelijkheden, maar tegelijkertijd vinden ze het lastig om te kiezen voor wat ze echt willen. Die kwetsbaarheid spreekt me aan. Ik wil mensen bekrachtigen in het maken van keuzes vanuit hun hart. Ik probeer iemand elke keer weer net iets meer te laten doen dan hij of zij eigenlijk durft en daardoor te laten ontdekken dat het spannend en ook leuk is om net een stapje buiten je comfortzone te doen. The ME Company heeft locaties in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht. Ik ben opgeleid tot Organisatieantropoloog, Erkend Coach
Ik houd van de groepsdynamiek van teams en het beter laten werken van teams. Millennials worden steeds meer een bijzondere groep in teams die anders denken en doen. Ik word blij van vraagstukken over hoe je hun input optimaal kan inzetten.
Opdrachten als extern teamcoach van (gemengde) teams met millennials en/of verschillende generaties. Teams waarin er vraagstukken zijn over hoe je de kracht van de jongste generatie op de arbeidsmarkt (beter) kan benutten, bijv als manager.

Trainen van leidinggevenden van millennials en het helpen van stafafdelingen om beter aan te sluiten op de behoeften van deze digital natives.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath