Teamchange header

Manou van Eerten

Manou van Eerten is ondernemer en expert op het gebied van millennials. Ze coacht zowel twintigers en dertigers als hun leidinggevenden. Manou is getrouwd en moeder van twee jonge dochters. Door de vele coachgesprekken raakte Manou doordrongen van de kwetsbare positie van millennials op de werkvloer, maar ook de (soms) gebrekkige aansluiting van oudere generaties op de millennial-werkbehoeften.

Zoek profiel

Alumnus | Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

De huidige generatie 20/30ers heeft ontzettend veel kennis en mogelijkheden, maar tegelijkertijd vinden ze het lastig om te kiezen voor wat ze echt willen. Die kwetsbaarheid spreekt me aan. Ik wil mensen bekrachtigen in het maken van keuzes vanuit hun hart. Ik probeer iemand elke keer weer net iets meer te laten doen dan hij of zij eigenlijk durft en daardoor te laten ontdekken dat het spannend en ook leuk is om net een stapje buiten je comfortzone te doen. The ME Company heeft locaties in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht. Ik ben opgeleid tot Organisatieantropoloog, Erkend Coach
Ik houd van de groepsdynamiek van teams en het beter laten werken van teams. Millennials worden steeds meer een bijzondere groep in teams die anders denken en doen. Ik word blij van vraagstukken over hoe je hun input optimaal kan inzetten.
Opdrachten als extern teamcoach van (gemengde) teams met millennials en/of verschillende generaties. Teams waarin er vraagstukken zijn over hoe je de kracht van de jongste generatie op de arbeidsmarkt (beter) kan benutten, bijv als manager.

Trainen van leidinggevenden van millennials en het helpen van stafafdelingen om beter aan te sluiten op de behoeften van deze digital natives.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath