Teamchange header

Machiel Willemsen

Machiel is gespecialieerd in het werken met adviseurs. Hij doet dit in het netwerk www.advieskunst.nl. Machiel geeft trainingen, adviseert, schrijft en doet onderzoek onder adviseurs.

Zoek profiel

Auteur van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wij werken alleen met adviseurs aan hun professionele ontwikkeling. We doen onderzoek, schrijven/publiceren, geven advies en begeleiden professionele ontwikkelings trajecten. Zie ook het boek Advieskunst en ‘Je binnenste buiten, werkboek professionele identiteit.
Werken in teams is uitdagend! Zeker als je samen een professioneel kader wilt maken en wilt leren van elkaar. Om te komen tot een sterk professioneel frame.
Opleidingen voor adviseurs. Werken aan:
– het speelveld (adviseur – OG – doelgroep rond het vraagstuk)
– persoonlijke ontwikkeling
– competentie/vaardigheden ontwikkeling
– versterken adviesinstrumentarium, organisatie- en veranderkunde

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath