Lucas Schröder

Na 8 jaar in de “corporate wereld” stapte ik in het avontuur van oceaan wedstrijdzeilen. Ik vertrok naar Frankrijk om uiteindelijk 2 keer deel te nemen een van meest eenzame solo oceaanraces; de transit 6.50 van Frankrijk naar Brazilië. Inmiddels zet ik ruim 6 jaar mijn ervaring uit de extreme sport en het bedrijfsleven om mensen en teams beter te laten presteren.

Zoek profiel

lucas-schroder.jpg

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Een energieke ondernemend persoon die erg nieuwsgierig is van nature. Na verschillende rollen in het bedrijfsleven tussen finance en commercie in bij o.a. T-Mobile, De Nederlandsche Bank en Lifeguard werk ik voornamelijk als Performance en Team Coach voor een diversiteit aan organisaties zoals de ING, ABNAMRO, Loyens Loeff en Tata Steel.
Het is een van de meest belonende ervaringen als je als persoon een team weer vlot kan trekken.

Rollen & regio's

Publicaties van Lucas Schröder

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath