Teamchange header

Lucas Schröder

Na 8 jaar in de “corporate wereld” stapte ik in het avontuur van oceaan wedstrijdzeilen. Ik vertrok naar Frankrijk om uiteindelijk 2 keer deel te nemen een van meest eenzame solo oceaanraces; de transit 6.50 van Frankrijk naar Brazilië. Inmiddels zet ik ruim 6 jaar mijn ervaring uit de extreme sport en het bedrijfsleven om mensen en teams beter te laten presteren.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Een energieke ondernemend persoon die erg nieuwsgierig is van nature. Na verschillende rollen in het bedrijfsleven tussen finance en commercie in bij o.a. T-Mobile, De Nederlandsche Bank en Lifeguard werk ik voornamelijk als Performance en Team Coach voor een diversiteit aan organisaties zoals de ING, ABNAMRO, Loyens Loeff en Tata Steel.
Het is een van de meest belonende ervaringen als je als persoon een team weer vlot kan trekken.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath