profiel: Lisette Ellens

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Lisette is een bevlogen coach / trainer. Analytisch op de gevoelskant en ze wordt ontzettend blij als kennis en ervaring niet alleen rationeel begrepen worden, maar ook het hart raken!
77CBBEA7-0E48-4942-982C-776A65289002

Alumnus

Ik heb zo’n 18 jaar ervaring als verbinder tussen werkgever en werknemer, waarvan 11 jaar als teamleider. Het coachende en mensgerichte waren daarbij altijd natuurlijke stijlen en dit in combinatie met mijn grote belangstelling voor ontwikkeling en groei maakte dat ik in 2015 een Coach- en trainersopleiding ben gaan volgen als aanvulling op mijn opleiding Bedrijfskunde en Lerarenopleiding Economie. En ja, toen was het wel duidelijk welke kant ik op wilde! Sinds 2019 ben ik zelfstandig coach, trainer en consultant voor werkgevers/ondernemers en werknemers.
Jaren heb ik in teams gewerkt en teams aangestuurd en ik heb persoonlijk ervaren hoe krachtig een team is als de teamgeest gevoeld wordt en wat voor blok het aan je been kan zijn als dit niet zo is! Als coach en trainer vind ik het nu heerlijk om met en aan teams te werken. De dynamiek en het durven aangaan van het gesprek vind ik ontzettend leuk. Als coach en trainer blijf ik zelf ook continu leren en ontdekken en ik merk dat ik daar veel energie en plezier uithaal!
Ik ben beschikbaar als coach (persoonlijke coaching en teamcoaching), trainer en consultant.De coaching en training richt zich voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en coachingsvaardigheden.Als consultant pak ik diverse trajecten op. Bijvoorbeeld als projectleider, sparringspartner of procesbegeleider.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!