Lisette Ellens

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Lisette is een bevlogen coach / trainer. Analytisch op de gevoelskant en ze wordt ontzettend blij als kennis en ervaring niet alleen rationeel begrepen worden, maar ook het hart raken!

Zoek profiel

77CBBEA7-0E48-4942-982C-776A65289002

Alumnus

Ik heb zo’n 18 jaar ervaring als verbinder tussen werkgever en werknemer, waarvan 11 jaar als teamleider. Het coachende en mensgerichte waren daarbij altijd natuurlijke stijlen en dit in combinatie met mijn grote belangstelling voor ontwikkeling en groei maakte dat ik in 2015 een Coach- en trainersopleiding ben gaan volgen als aanvulling op mijn opleiding Bedrijfskunde en Lerarenopleiding Economie. En ja, toen was het wel duidelijk welke kant ik op wilde! Sinds 2019 ben ik zelfstandig coach, trainer en consultant voor werkgevers/ondernemers en werknemers.
Jaren heb ik in teams gewerkt en teams aangestuurd en ik heb persoonlijk ervaren hoe krachtig een team is als de teamgeest gevoeld wordt en wat voor blok het aan je been kan zijn als dit niet zo is! Als coach en trainer vind ik het nu heerlijk om met en aan teams te werken. De dynamiek en het durven aangaan van het gesprek vind ik ontzettend leuk. Als coach en trainer blijf ik zelf ook continu leren en ontdekken en ik merk dat ik daar veel energie en plezier uithaal!
Ik ben beschikbaar als coach (persoonlijke coaching en teamcoaching), trainer en consultant.De coaching en training richt zich voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en coachingsvaardigheden.Als consultant pak ik diverse trajecten op. Bijvoorbeeld als projectleider, sparringspartner of procesbegeleider.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Lisette Ellens

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath