Teamchange header

Len van der Kooy

Len is arbeid- en organisatiepsycholoog met een specialisme in systemisch werken en denken. Als ervaren coach, begeleidt en adviseert zij individuen en teams.

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben systemisch coach voor teams en individuen. Ik krijg energie als er diepgang is en de dingen helder worden. Ik woon in ons zelf ontworpen huis in Berkel en Rodenrijs met mijn man en drie kinderen. Tijd doorbrengen met mijn gezin is heel fijn. Daarnaast word ik blij van diepgaande gesprekken met de mensen om mij heen. Dat combineer ik graag met het drinken van een glas goede wijn ;-)
Wij komen onszelf tegen in contact met anderen. Soms vol energie, soms vol belemmerende patronen. Dan stagneert samenwerking, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ik help je om belemmerende patronen in jouw team of bij jezelf te onderzoeken. Als onzichtbare patronen zichtbaar worden, kun je er iets mee. Ik help graag met het in gang zetten van de juiste beweging.
Als zelfstandige merk ik steeds vaker dat samenwerken zo leuk is. Ik sta graag met twee personen voor een groep. Benader mij voor meer ‘samen’.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath