profiel: Len van der Kooy

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Len is arbeid- en organisatiepsycholoog met een specialisme in systemisch werken en denken. Als ervaren coach, begeleidt en adviseert zij individuen en teams.
Len van der Kooy

Alumnus

Ik ben systemisch coach voor teams en individuen. Ik krijg energie als er diepgang is en de dingen helder worden. Ik woon in ons zelf ontworpen huis in Berkel en Rodenrijs met mijn man en drie kinderen. Tijd doorbrengen met mijn gezin is heel fijn. Daarnaast word ik blij van diepgaande gesprekken met de mensen om mij heen. Dat combineer ik graag met het drinken van een glas goede wijn ;-)
Wij komen onszelf tegen in contact met anderen. Soms vol energie, soms vol belemmerende patronen. Dan stagneert samenwerking, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ik help je om belemmerende patronen in jouw team of bij jezelf te onderzoeken. Als onzichtbare patronen zichtbaar worden, kun je er iets mee. Ik help graag met het in gang zetten van de juiste beweging.
Als zelfstandige merk ik steeds vaker dat samenwerken zo leuk is. Ik sta graag met twee personen voor een groep. Benader mij voor meer ‘samen’.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!