Lambert de Haas

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Lambert ontwikkelt samenwerking en leiderschap van directiekamer tot de werkvloer in technische, industriële en handelsomgevingen. Relaties omschrijven hem als pragmatisch, diepgaand en verbindend.

Zoek profiel

Fam de Haas-75

Student

Ik ben veelzijdig en gedreven om tot werkende oplossingen te komen. Ik ga voor eenvoudig en praktisch als dat kan, maar ik zorg ook voor verdieping en reflectie als het niet zo lekker loopt. Ik ben getrouwd en heb 3 zonen. In mijn vrije tijd ben ik als bestuurslid actief bij het Traais Energie Collectief.
Ik heb ruim 10 jaar leidinggegeven aan teams én daarnaast 10 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van teams en leidinggevenden. Ik houd van het gehele proces wat tot resultaat leidt; De bovenstroom vind ik mooi. Het bezig zijn met de onderstroom nog mooier.
1. Kennisdelen: Ik kan je heel veel vertellen over FIRO (Schutz) en de onderstroom.

2. Samenwerking in projecten: MT-begeleiding, Teamcoaching, Leiderschapsontwikkeling, Training, Projectbegeleiding en procesoptimalisatie.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Lambert de Haas

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath