Kathleen Wong

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Kathleen is een nieuwsgierige en leergierige vrouw van begin 50, die graag het beste uit zichzelf en de ander haalt. Ze is een wat ze zelf noemt een hybride professional, omdat ze haar werk in loondienst (sinds kort) combineert met haar eigen onderneming.

Zoek profiel

IMG_0001

Student

Ik ben teammanager Organisatie & HRM bij een middelgrote gemeente, die al heel wat jaren ervaring heeft op het brede gebied van organisatie en HRM. In mijn werk als teammanager heb ik te maken met verschillende teams en ben ik onderdeel van verschillende teams. Wat mensen beweegt is iets wat altijd al mijn interesse heeft gehad. Ik wil mijn ervaring met individuele (loopbaan)coaching uitbreiden met teamcoaching. En hoop daarmee mijn eigen team én andere teams naar hun beste versie te coachen.
Wat mensen beweegt is iets wat altijd al mijn interesse heeft gehad. In mijn werk als teammanager heb ik te maken met verschillende teams en ben ik onderdeel van verschillende teams. Ook privé maak ik deel uit van verschillende teams.
Professionele uitwisseling.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Kathleen Wong

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath