profiel: Joris Beulink

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Joris is een gevoelige en geëngageerde succesvolle coach & entertrainer die raakt. Joris is een echte gangmaker en een top inspirator. Zijn grootste krachten zijn: enorme bevlogenheid & betrokkenheid, creativiteit, flexibiliteit, authenticiteit, improvisatie vermogen en zijn ontwapenende eerlijkheid zorgen altijd weer voor een steengoed resultaat.
Joris Beulink

Collega | Teamcoach

Ik heb na mijn opleidingen Creatieve dramatherapie (HBO) en psychodrama, en een periode te hebben gewerkt als acteur en trainer, in 1997 mijn bedrijf Joris Unlimited opgericht. Als zelfstandig ondernemer heb ik vele opdrachten mogen uitvoeren waarin het leren omgaan met veranderingen vaak centraal staat. Ik heb in samenwerking met anderen vele interventies bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd. Na 25 jaar ZZP’ er te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar de interne functie van teamcoach in een zorgorganisatie.
De diverse individuele mensen met hun wensen en behoeftes, die samen een team vormen. Het verbeteren van de samenwerking tussen leden van het team met als resultaat een hoge kwaliteit van output: Together we achieve more fun & result (TEAMFR) De (mis)communicatie en (mis)vertanden onderling. Het dichten van de “zeggen-doen kloof”
Mensen helpen om te gaan met veranderingen en te zoeken naar
“ Verrassende oplossingen voor serieuze zaken” waarbij ik kan putten uit een onuitputtelijk arsenaal aan interventies:
• bedrijfsfilms,
• teamdagen,
• podium-acts voor congressen,
• workshops en trainingen,
• creatieve, organisatie-brede verandertrajecten,
• visuele modules voor e-learning,
• Kahoot-quiz,
• medewerkers-events,
• management-events (o.a. live talkshows).

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!