Jorien Tilstra

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jorien is een veelzijdige, warm zakelijke veranderkundige. Zij neemt alle rollen aan die nodig zijn om mensen en organisaties te ontwikkelen. Ze is inzetbaar in alle organisaties: profit en non-profit,

Zoek profiel

Jorien Tilstra

Alumnus

Ik ben een veranderkundige organisatie ontwikkelaar en één van de dingen die ik met veel plezier doe is teams coachen. Omdat dit een manier is om onbenut potentieel te ontdekken, zichtbaar te maken en in te laten zetten. Ik geloof dat er nog heel veel onbenut potentieel in organisaties zit. Ik ga daar naar op zoek. Met als resultaat: medewerkers met meer werkplezier die hun werk leuker, slimmer en beter gaan doen. Waardoor iedereen wint!
Deze tijd van snelle veranderingen vraagt om het prikkelen van de denkkracht in organisaties. Steeds meer klinkt de roep om leiderschap. Via teamcoaching draag ik bij aan meer denkkracht en leiderschap, betere resultaten en meer werkplezier.
Ik help organisaties om complexe veranderingen te realiseren die blijvend zijn, en om leiderschap te ontwikkelen. Ik draag hier aan bij in de rol die nodig is en past bij de vraag én de organisatie: interimmanager, veranderaar of teamcoach.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jorien Tilstra

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath