Teamchange header

Jorien Tilstra

Jorien is een veelzijdige, warm zakelijke veranderkundige. Zij neemt alle rollen aan die nodig zijn om mensen en organisaties te ontwikkelen. Ze is inzetbaar in alle organisaties: profit en non-profit,

Zoek profiel

Alumnus van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een veranderkundige organisatie ontwikkelaar en één van de dingen die ik met veel plezier doe is teams coachen. Omdat dit een manier is om onbenut potentieel te ontdekken, zichtbaar te maken en in te laten zetten. Ik geloof dat er nog heel veel onbenut potentieel in organisaties zit. Ik ga daar naar op zoek. Met als resultaat: medewerkers met meer werkplezier die hun werk leuker, slimmer en beter gaan doen. Waardoor iedereen wint!
Deze tijd van snelle veranderingen vraagt om het prikkelen van de denkkracht in organisaties. Steeds meer klinkt de roep om leiderschap. Via teamcoaching draag ik bij aan meer denkkracht en leiderschap, betere resultaten en meer werkplezier.
Ik help organisaties om complexe veranderingen te realiseren die blijvend zijn, en om leiderschap te ontwikkelen. Ik draag hier aan bij in de rol die nodig is en past bij de vraag én de organisatie: interimmanager, veranderaar of teamcoach.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath