Teamchange header

Profiel van Joost Tijdink

Joost is stemcoach en teamcoach met veel affiniteit met TA en Deep Democracy. Hij werkt in alle lagen van organisaties in de profit en non-profit sector.

Ander profiel zoeken

Joost-Tijdink

Opleider van Teamchange

Ik heb een theaterachtergrond en heb dus altijd veel met stem gewerkt. Inmiddels bereikt ik met Bureau Tijdink vele professionals rondom het thema ‘zeggingskracht’. Wie met mij werkt kan worden wordt geraakt door mijn bevlogenheid en scherpe observaties. “Ik luister met mijn ogen, en zie met mijn oren”, is een van mijn motto’s. Ik verzorg bij Teamchange stem-workshops, onder meer in de Leergang Teamcoaching.
Hoe krijg je de som der delen zo dat er en beter resultaat en meer fun komt is voor mij altijd de gezamenlijke zoektocht en uitdaging om met teams te werken.
Stemcoaching en Presence.
Daarnaast doe ik teamtrajecten en geef ik individuele coaching.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.