profiel: Jonah Bavinck

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jonah is zelfstandig gevestigd adviseur en coach. Ze is alumnus van VU-opleiding Executive Teamcoaching. Jonah is een kei in hier-en-nu interventies en heeft een scherp observatievermogen.
2021

Opleider

Ik hou van de realiteit: zuiver, eerlijk en direct. Het liefst ga ik in mijn werk zo licht mogelijk bepakt op reis zodat ik maximaal kan ervaren en optimaal kan aansluiten bij dat wat er speelt in het team, organisatie of het individu. Hierin schakel ik graag tussen deze verschillende niveaus om te begrijpen hoe ze op elkaar inwerken. Zonder confronterend te worden, doorgrond ik wat er speelt. Ik ben wakker en initiatiefrijk wat leidt tot verassende interventies en creatieve werkvormen. Ik ben opgeleid als Organisatiepsycholoog (UvA) en Executive Teamcoach (VU).
Ontwikkeling van mensen vindt voor een belangrijk deel plaats in relatie tot de ander. We leren door ons te verhouden naar onze omgeving en het effect daarvan te begrijpen. Vervolgens kunnen we weer bijsturen met een reactie bij de ander als gevolg. In een team vinden voortdurend dit soort interacties plaats. In die brij aan interacties ontstaan patronen en daarmee ontstaat dynamiek. Ik ben gek op die dynamiek en de complexiteit die daar soms bij komt kijken.
Teamcoaching
Leiderschapsontwikkeling
Cultuur en organisatieontwikkeling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!