Jonah Bavinck

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jonah is zelfstandig gevestigd adviseur en coach. Ze is alumnus van VU-opleiding Executive Teamcoaching. Jonah is een kei in hier-en-nu interventies en heeft een scherp observatievermogen.

Zoek profiel

2021

Opleider

Ik hou van de realiteit: zuiver, eerlijk en direct. Het liefst ga ik in mijn werk zo licht mogelijk bepakt op reis zodat ik maximaal kan ervaren en optimaal kan aansluiten bij dat wat er speelt in het team, organisatie of het individu. Hierin schakel ik graag tussen deze verschillende niveaus om te begrijpen hoe ze op elkaar inwerken. Zonder confronterend te worden, doorgrond ik wat er speelt. Ik ben wakker en initiatiefrijk wat leidt tot verassende interventies en creatieve werkvormen. Ik ben opgeleid als Organisatiepsycholoog (UvA) en Executive Teamcoach (VU).
Ontwikkeling van mensen vindt voor een belangrijk deel plaats in relatie tot de ander. We leren door ons te verhouden naar onze omgeving en het effect daarvan te begrijpen. Vervolgens kunnen we weer bijsturen met een reactie bij de ander als gevolg. In een team vinden voortdurend dit soort interacties plaats. In die brij aan interacties ontstaan patronen en daarmee ontstaat dynamiek. Ik ben gek op die dynamiek en de complexiteit die daar soms bij komt kijken.
Teamcoaching
Leiderschapsontwikkeling
Cultuur en organisatieontwikkeling

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jonah Bavinck

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath