Jolande Hopman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Als ervaren manager in het sociale domein is Jolande breed inzetbaar. Haar aanpak kenmerkt zich als sociaal maar ook resultaatgericht. Mensen geven over Jolande terug dat zij goed kan schakelen, oprecht contact weet te maken en mensen op deze wijze weet te verbinden en te motiveren. Communicatie – zowel mondeling als schriftelijk – is haar kracht.

Zoek profiel

IMG_4709 (kopie)

Student

Ik ben opgeleid tot socioloog en bedrijfskundige. Gedurende mijn loopbaan heb ik aan zeer uiteenlopende teams leiding gegeven. Vooral binnen de non-profit-sector. Nu wil ik teams die om welke reden dan ook vastlopen, graag helpen hier weer goed uit te komen met elkaar. Niets is zo belangrijk als het onderlinge vertrouwen en de onderlinge sfeer.
Gedurende mijn loopbaan heb ik aan zeer uiteenlopende teams leiding gegeven. Vooral binnen de non-profit-sector. Het is een magisch iets als je als team elkaar feilloos weet aan te voelen en blind op elkaar kunt vertrouwen. Dat gun ik elk team. Nu wil ik teams die om welke reden dan ook vastlopen, graag helpen hier weer goed uit te komen met elkaar. Niets is zo belangrijk als het onderlinge vertrouwen en de onderlinge sfeer. Daar draag ik in de rol van coach en/of teamleider graag aan bij.
Teamcoaching
(Interim) Teamleidersfuncties
Professionele uitwisseling

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jolande Hopman

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath