Jolanda van Zaalen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jolanda werkt als coach bij de Hogeschool van Amsterdam . Daarnaast heeft ze ook haar eigen coachpraktijk ‘Nunccoaching’. Bij de HvA en voor haar eigen praktijk zijn haar aandachtsgebieden: Stress gerelateerde klachten/Burn out, welzijn, leiderschap, persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling waar loopbaan een onderdeel van is. Sinds een kleine 2 jaar is ze ook werkzaam als teamcoach.

Zoek profiel

IMG_20201112_094015492~2

Student

Ik ben mijn loopbaan begonnen als danseres en docent en mijn dansacademie afgerond. Het coachen van studenten was voor mij een drijfveer om les te geven en ben mij gaan omscholen: Prof. Master Organisatie Psychologie;  NCOI Basisopleiding Psychotrauma; HBO+ Arq Academie Humanistiek; Master Universiteit van Humanistiek WO certificaten Humanistiek; bachelor/ pre master Universiteit van Humanistiek WO Lichaamsgericht Coach/therapeut; ATMA instituut Post-HBO Human Resource Management; Hogeschool van Amsterdam HBO Loopbaancoaching; Mentor P.W. van Dijk Hogeschool van Amsterdam
De ingewikkelde dynamiek dat mensen met elkaar kunnen creëren naar een prachtige gezamenlijke voorstelling. Waar we elkaar nodig hebben en elkaar versterken. Het onbesproken woord een podium geven met kracht, lef en mildheid. Altijd opzoek naar de gezamenlijkheid van de groep/team en de zelfredzaamheid.
Professionele uitwisseling
individuele coaching
team coaching
intervisie begeleider
organisatie meedenker

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jolanda van Zaalen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath