profiel: Jolanda van Zaalen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jolanda werkt als coach bij de Hogeschool van Amsterdam . Daarnaast heeft ze ook haar eigen coachpraktijk ‘Nunccoaching’. Bij de HvA en voor haar eigen praktijk zijn haar aandachtsgebieden: Stress gerelateerde klachten/Burn out, welzijn, leiderschap, persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling waar loopbaan een onderdeel van is. Sinds een kleine 2 jaar is ze ook werkzaam als teamcoach.
IMG_20201112_094015492~2

Student

Ik ben mijn loopbaan begonnen als danseres en docent en mijn dansacademie afgerond. Het coachen van studenten was voor mij een drijfveer om les te geven en ben mij gaan omscholen: Prof. Master Organisatie Psychologie;  NCOI Basisopleiding Psychotrauma; HBO+ Arq Academie Humanistiek; Master Universiteit van Humanistiek WO certificaten Humanistiek; bachelor/ pre master Universiteit van Humanistiek WO Lichaamsgericht Coach/therapeut; ATMA instituut Post-HBO Human Resource Management; Hogeschool van Amsterdam HBO Loopbaancoaching; Mentor P.W. van Dijk Hogeschool van Amsterdam
De ingewikkelde dynamiek dat mensen met elkaar kunnen creëren naar een prachtige gezamenlijke voorstelling. Waar we elkaar nodig hebben en elkaar versterken. Het onbesproken woord een podium geven met kracht, lef en mildheid. Altijd opzoek naar de gezamenlijkheid van de groep/team en de zelfredzaamheid.
Professionele uitwisseling
individuele coaching
team coaching
intervisie begeleider
organisatie meedenker

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!