Jolanda Monsieurs-Boon

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jolanda Monsieurs (1968) woont in het Zeeuws Vlaamse land, is sinds een aantal jaar operationeel leidinggevende van de klinische snijdende afdelingen van Z0rgSaam ziekenhuis. Ze heeft hiervoor al 25 jaar op de chirurgische afdeling gewerkt. Praktijkervaring daar ligt haar kracht. Energie haalt ze uit haar teams, voor haar teams maakt ze zich sterk. In haar vrije tijd is ze dol op reizen.

Zoek profiel

portfolio foto

Teamcoach

Ik werk sinds 1986 in de zorg. Gestart in als ziekenverzorgster in de ouderenzorg. Na mijn diplomering wilde ik vanuit Zeeuws-Vlaanderen de wereld ontdekken en begon in Breda mijn opleiding tot verpleegkundige. Voor de liefde kwam hier vroegtijdig een eind een en zette ik de opleiding in Oostburg voort . Om de uitdaging te vergrote ben ik intern overgeplaatst naar Zorgsaam Terneuzen. Hier heb ik 25 jaar op Heelkunde gewerkt, daarnaast heb ik als oncologie verpleegkundige de poli voor de urologische oncologie patiënten in ons ZH opgezet. Vanuit VVAR, belang voor het verpl. leiderschap promoten
Het leuke om met teams te werken is het ontdekken hoe de dynamiek binnen de teams is . Wie welke rol heeft in het team en wat voor invloed de organisatiecultuur en strategie op het team heeft. In ons ziekenhuis is er veel gaande wat van invloed heeft op de teams.
Professionele uitwisseling

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jolanda Monsieurs-Boon

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath