profiel: Jolanda Monsieurs-Boon

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jolanda Monsieurs (1968) woont in het Zeeuws Vlaamse land, is sinds een aantal jaar operationeel leidinggevende van de klinische snijdende afdelingen van Z0rgSaam ziekenhuis. Ze heeft hiervoor al 25 jaar op de chirurgische afdeling gewerkt. Praktijkervaring daar ligt haar kracht. Energie haalt ze uit haar teams, voor haar teams maakt ze zich sterk. In haar vrije tijd is ze dol op reizen.
portfolio foto

Alumnus | Collega | Teamcoach

Ik werk sinds 1986 in de zorg. Gestart in als ziekenverzorgster in de ouderenzorg. Na mijn diplomering wilde ik vanuit Zeeuws-Vlaanderen de wereld ontdekken en begon in Breda mijn opleiding tot verpleegkundige. Voor de liefde kwam hier vroegtijdig een eind een en zette ik de opleiding in Oostburg voort . Om de uitdaging te vergrote ben ik intern overgeplaatst naar Zorgsaam Terneuzen. Hier heb ik 25 jaar op Heelkunde gewerkt, daarnaast heb ik als oncologie verpleegkundige de poli voor de urologische oncologie patiënten in ons ZH opgezet. Vanuit VVAR, belang voor het verpl. leiderschap promoten
Het leuke om met teams te werken is het ontdekken hoe de dynamiek binnen de teams is . Wie welke rol heeft in het team en wat voor invloed de organisatiecultuur en strategie op het team heeft. In ons ziekenhuis is er veel gaande wat van invloed heeft op de teams.
Professionele uitwisseling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!