Teamchange header

Jet van Barneveld

Jet is een enthousiaste en gedreven verbeteraar met oog voor resultaat die samenwerken en het beste uit het team halen voorop stelt

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik word enthousiast van een uitdaging die zorgt voor vooruitgang. Van het ontwikkelen van een groep en het zelfvertrouwen laten groeien word ik blij. Als transitiecoach binnen RegioBank kan ik zowel mijn Lean kennis als mijn ervaring als leidinggevende, scrum master en projectmanager kwijt.
Door in een team te werken kun je veel meer bereiken dan individueel. De uitdaging zit in vertrouwen en respect te creëren. Lukt dit, dan kan een team gaan vliegen!
professionele uitwisseling

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath