profiel: Jessy Gieles

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jessy is een coach die zowel individuen als teams coacht vanuit kennis (als psycholoog en teamcoach) en vanuit ervaring met systemen. En het systeem gaat van een gezin tot (grote) groepen. Zij vindt een theoretische basis belangrijk, maar wil dat mensen vooral leren door zelf ervaren, omdat ze vindt dat dat het beste werkt.
foto jessy

Alumnus

Ik ben GZ-psycholoog en Interne coach bij de Ouder- en Kindteams Amsterdam. Ik werk enerzijds met kinderen/jongeren/ouders en dus gezinssystemen en anderzijds met teams als systeem. Interactie is altijd aanwezig en het is nooit eenzijdig. Ik doe veel met interactie in teams, analyseren, patronen of de onderstroom bespreekbaar maken. Ik wil ook mensen d.m.v. werkvormen en gekoppelde theorie inzicht laten verwerven in hoe het in hun eigen team gaat. En wat dus de (zelf ontdekte) sleutel tot mogelijke verandering zou kunnen zijn. Ik houd van empowerment van mensen, ze laten beschikken over de vaardigheden die ze al hebben als persoon en hoe ze die optimaal in kunnen zetten voor zichzelf en in hun teams. Ik heb daarnaast kennis van en ervaring met burn-out en re-integratiecoaching.
Teams maken een organtisatie. Ik ben van mening dat mensen die goed en fijn samenwerken in een team meer werkplezier ervaren en ik wil me daar altijd voor inzetten. Een team is niet de optelsom van de delen, dat vind ik ontzettend interessant. Iedereen kan gemotiveerd zijn, maar samen toewerken naar een doel en het goed hebben met elkaar is iets anders, Ik vind de spannende dynamiek die teams kunnen hebben ontzettend leuk.
Momenteel beschikbaar voor professionele uitwisseling. Binnen mijn organisatie beschikbaar voor individuele coaching, teamcoaching, begeleiding van intervisiegroepen, ondersteuning van teamleiders, teamdagen en inspiratiedagen, trainingen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!