Jessy Gieles

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jessy is een coach die zowel individuen als teams coacht vanuit kennis (als psycholoog en teamcoach) en vanuit ervaring met systemen. En het systeem gaat van een gezin tot (grote) groepen. Zij vindt een theoretische basis belangrijk, maar wil dat mensen vooral leren door zelf ervaren, omdat ze vindt dat dat het beste werkt.

Zoek profiel

foto jessy

Student

Ik ben GZ-psycholoog en Interne coach bij de Ouder- en Kindteams Amsterdam. Ik werk enerzijds met kinderen/jongeren/ouders en dus gezinssystemen en anderzijds met teams als systeem. Interactie is altijd aanwezig en het is nooit eenzijdig. Ik doe veel met interactie in teams, analyseren, patronen of de onderstroom bespreekbaar maken. Ik wil ook mensen d.m.v. werkvormen en gekoppelde theorie inzicht laten verwerven in hoe het in hun eigen team gaat. En wat dus de (zelf ontdekte) sleutel tot mogelijke verandering zou kunnen zijn. Ik houd van empowerment van mensen, ze laten beschikken over de vaardigheden die ze al hebben als persoon en hoe ze die optimaal in kunnen zetten voor zichzelf en in hun teams. Ik heb daarnaast kennis van en ervaring met burn-out en re-integratiecoaching.
Teams maken een organtisatie. Ik ben van mening dat mensen die goed en fijn samenwerken in een team meer werkplezier ervaren en ik wil me daar altijd voor inzetten. Een team is niet de optelsom van de delen, dat vind ik ontzettend interessant. Iedereen kan gemotiveerd zijn, maar samen toewerken naar een doel en het goed hebben met elkaar is iets anders, Ik vind de spannende dynamiek die teams kunnen hebben ontzettend leuk.
Momenteel beschikbaar voor professionele uitwisseling. Binnen mijn organisatie beschikbaar voor individuele coaching, teamcoaching, begeleiding van intervisiegroepen, ondersteuning van teamleiders, teamdagen en inspiratiedagen, trainingen.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Jessy Gieles

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath