Teamchange header

Jessica van Strien

Wil je dat je team effectiever samenwerkt? Jessica weet de juiste snaar te raken waardoor teamleden zich kwetsbaar op durven stellen, elkaar met oprechte aandacht gaan zien, waardoor zij beter samen gaan werken. Met als resultaat beter presteren.

Zoek profiel

Alumnus | Opleider van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Vanuit mijn creatieve achtergrond laat ik mensen nieuwe mogelijkheden ervaren. ‘Out of the box’ gericht op de toekomst! Als teamcoach en -trainer durf ik een ander pad in te slaan, waardoor mensen uit hun comfortzone nieuwe kansen ontdekken. Ik zorg op een natuurlijke manier voor een veilige sfeer, zodat mensen zich durven openen. Juist als die kwetsbaarheid er mag zijn ontstaan er mogelijkheid om samen te groeien.
Als ik terugkijk werk ik inmiddels al bijna 20 jaar met groepen en/of teams. In alle leeftijdscategorien op alle niveaus. De beweging binnen zo’n groep heeft al die jaren al mijn fascinatie. De laatste jaren ben ik me meer en meer gaan verdiepen in wat er achter die beweging zit, de onderstroom. Hoe kunnen mensen dichter bij elkaar komen, elkaar beter aan gaan voelen én tot een hechtere groep komen die in een ‘flow’ kan raken? Het proces wat daarbij komt kijken vind ik machtig mooi.
– Team-trajecten, met een ontwikkelvraag
– Team-trajecten, met een “probleem”team
– Teambuilding of Brainstorm
– Verdieping op communicatie bijvoorbeeld aan de hand van Insights Discovery

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath