Jeroen Wijnhorst

Jeroen is trainingsacteur trainer en docent. Hij verzorgt bij Teamchange diverse workshops, onder andere in de Leergang Teamcoaching.

Zoek profiel

2020_11_04_JeroenWijnhorst9244

Opleider van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jeroen is acteur voor film, TV en commercials, maar heeft zijn talenten uitgebreid naar coaching en training. “Ik ben een leermiddel”, zegt hij. Oefen maar met me, ik ben een testpersoon. Jeroen geeft in de Leergang Teamcoaching de confrontatie workshop, en doet dat zó ontwapenend dat confronteren bijna vanzelf gaat. Hij is zelf ook (team)coach en bekend met TA, waardoor hij naadloos aansluit bij de rest van de opleiding.
Het ontdekken, onderzoeken van de dynamiek en werkbaarheid van teams.
Trainingsacteur
Oefenen in trainingssessies, live, online
Het spelen in (instructie)film

Rollen & regio's

Publicaties van Jeroen Wijnhorst

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath