Jean-Paul Paumen

Jean-Paul is een (Team) Coach die zijn zakelijke werkervaring combineert met zijn passie voor ontwikkeling. Zijn aanpak is om met lef, scherpe tong en kwetsbaarheid mensen in beweging te krijgen om zichzelf verder te helpen

Zoek profiel

Jean-Paul-Paumen-513bff89420ce92891bcda8683a60556

Alumnus | Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik combineer mijn eigen (team) coaching en organisatie ontwikkeling bedrijf met een baan als Learning & Development specialist bij Rabobank. Mijn aanpak valt kort samen te vatten als `Verbinden met een lach en een traan`. Hierbij combineer ik mijn enthousiaste en empathische persoonlijkheid met scherpe analyses waarbij ik geen blad voor de mond neem.
In een team zitten vele diverse persoonlijkheden met elk hun eigen waarden en normen, levenservaring en communicatie stijlen. Ik vind het geweldig om al deze kwaliteiten en talenten naar boven te krijgen en vanuit erkenning en acceptatie deze te laten floreren. Een team dat in verbinding is en elkaars kwaliteiten weet te erkennen en te gebruiken is naar mijn mening een top team!
Teamcoaching, Individuele Coaching, Organisatie Advies. Learning & Development vraagstukken

Rollen & regio's

Publicaties van Jean-Paul Paumen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath