Teamchange header

Jean-Paul Paumen

Jean-Paul is een (Team) Coach die zijn zakelijke werkervaring combineert met zijn passie voor ontwikkeling. Zijn aanpak is om met lef, scherpe tong en kwetsbaarheid mensen in beweging te krijgen om zichzelf verder te helpen

Zoek profiel

Alumnus | Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik combineer mijn eigen (team) coaching en organisatie ontwikkeling bedrijf met een baan als Learning & Development specialist bij Rabobank. Mijn aanpak valt kort samen te vatten als `Verbinden met een lach en een traan`. Hierbij combineer ik mijn enthousiaste en empathische persoonlijkheid met scherpe analyses waarbij ik geen blad voor de mond neem.
In een team zitten vele diverse persoonlijkheden met elk hun eigen waarden en normen, levenservaring en communicatie stijlen. Ik vind het geweldig om al deze kwaliteiten en talenten naar boven te krijgen en vanuit erkenning en acceptatie deze te laten floreren. Een team dat in verbinding is en elkaars kwaliteiten weet te erkennen en te gebruiken is naar mijn mening een top team!
Teamcoaching, Individuele Coaching, Organisatie Advies. Learning & Development vraagstukken

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath