profiel: Jean-Paul Paumen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Jean-Paul is een (Team) Coach die zijn zakelijke werkervaring combineert met zijn passie voor ontwikkeling. Zijn aanpak is om met lef, scherpe tong en kwetsbaarheid mensen in beweging te krijgen om zichzelf verder te helpen
Jean-Paul-Paumen-513bff89420ce92891bcda8683a60556

Alumnus | Teamcoach

Ik combineer mijn eigen (team) coaching en organisatie ontwikkeling bedrijf met een baan als Learning & Development specialist bij Rabobank. Mijn aanpak valt kort samen te vatten als `Verbinden met een lach en een traan`. Hierbij combineer ik mijn enthousiaste en empathische persoonlijkheid met scherpe analyses waarbij ik geen blad voor de mond neem.
In een team zitten vele diverse persoonlijkheden met elk hun eigen waarden en normen, levenservaring en communicatie stijlen. Ik vind het geweldig om al deze kwaliteiten en talenten naar boven te krijgen en vanuit erkenning en acceptatie deze te laten floreren. Een team dat in verbinding is en elkaars kwaliteiten weet te erkennen en te gebruiken is naar mijn mening een top team!
Teamcoaching, Individuele Coaching, Organisatie Advies. Learning & Development vraagstukken

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!