Teamchange header

Jasper Alblas

Jasper is een bevlogen mensen-mens. Hij houdt van de dynamiek die het menselijk contact met zich meebrengt en de complexiteit ervan. Hij helpt organisaties zich te ontwikkelen op het vlak van wendbaarheid: agility.

Zoek profiel

Alumnus | Klant van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ben zelfstandig Scrum Master, teamcoach en trainer. Ik ondersteun organisaties in de praktijk bij agile werken (waar Scrum onderdeel van is) en daar geef ik vanuit Scrum.org training in. Samen met 4 anderen ben ik het merk Scrum Facilitators aan het bouwen, waarbij we werken vanuit de kracht van die zelfstandigen en hun praktijkervaring. Ik vind het vak van teamcoach een geweldig onderdeel van de rol van de Scrum Master, echt verrijkend! Ik woon in Dordrecht met mijn gezin.
Elk team is anders en toch ook weer hetzelfde! Dat is zo boeiend! Er zijn geen standaard oplossingen, maar wel modellen om teams te begrijpen. Er zijn individuen en het collectief. Ik leer de complexiteit van teams met elke opdracht die ik doe meer waarderen.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath