profiel: Janto Botting

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Janto is 44 jaar oud en woont met zijn vrouw en 2 dochters van 6 en 9 in Eelde. 2 jaar geleden heeft hij Buitengewoon Samenwerken opgericht. Een trainingsbureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van teams en leidinggevenden. Zijn trainingen zijn actief van karakter en vinden zoveel mogelijk buiten plaats.
Janto-Botting-printsize-1026-liggend-scaled

Student

15 jaar werkzaam binnen Leren & Ontwikkelen. 10 jaar als trainer en L&D professional bij een internationaal hospitality bedrijf. Hij heeft veel ervaring in het ontwerpen, en uitvoeren van trainingen / trajecten op gebied van communicatie, samenwerking en leiderschap. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het inrichten van E-learning platforms en het bouwen van onboarding programma`s 2 jaar geleden is hij gestart met een eigen trainingsbureau Buitengewoon Samenwerken, waarmee hij teams en hun leiders helpt om beter samen te werken en zich maximaal te ontplooien.
Ik breng teams graag in verbinding en in beweging. Samenwerkingsopdrachten brengen inzichten teweeg en het gesprek op gang.. Aannames over elkaar en situaties worden uitgesproken. Al snel ontstaat er verbinding tussen mensen en is er ruimte om met elkaar zaken op te pakken en te verbeteren. Uitdagend vind ik het als het ingewikkeld wordt. Wat is dan mijn positie en hoe begeleid ik een team door de wirwar van alles wat er speelt en gebeurt zonder zelf de leider te worden waar iedereen naar kijkt
Teambuilding met inhoud. Dus geen solexrijden of bbqen, maar een goed inhoudelijk programma waardoor het team terug in verbinding raakt, Met elkaar, maar ook met de gezamenlijke taak van het team.

Teamcoaching. Langere trajecten waarin ik het team begeleid om hun doelen te bereiken.

Leiderschapsontwikkeling. Voornamelijk leidinggevenden in het middenmanagement. Een mix van kennis, vaardigheden en persoonlijke verdieping die leiders effectiever maakt in hun rol.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!