Teamchange header

Profiel van Janneke Tettero

Janneke is al jaren als leider bezig met het realiseren van veranderingen. Met de opleiding teamcoaching vergroot ze haar kennis om veranderingen nog beter te snappen en te kunnen realiseren.

Ander profiel zoeken

IMG-20200606-WA0016

Alumnus van Teamchange

Ik ben maatschappelijk betrokken, gericht op samenwerking, duurzame veranderingen en werken met plezier. Ik werk bij de Volksbank als programma directeur. Ik woon op het water in Utrecht.
De potentie die er zit in groepen mensen om een team te worden waar ‘t echt leuk is om te werken. Ik vind ‘t zo zonde dat er mensen zijn die in een ‘rot’ team werken terwijl dat niet nodig is.
Professionele uitwisseling

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.